Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga hadde en tøff kveld i Bordeaux Langfredag

Fullsatt sal.
 Foto: Pep Segales

Fullsatt sal. Foto: Pep Segales

Sondre «Gekko» Haga kjørte fredag kveld løp nr 4 i X-Trial VM løp innendørs og kom på en 9.plass. Løpet gikk i en fullsatt Arkea Arena i Franske Bordeaux foran 8 000 tilskuere. Sondre ligger nå på 10. plass sammenlagt før sesong pausen.

Publisert:

Hadde ikke noen god dag
-Jeg kom egentlig ganske godt i gang på første seksjon, men feilet denne på siste momentet. Og slik fortsatte det utover i løpet.
Nivået på seksjonene var tøft, og jeg manglet det lille ekstra. Jeg er veldig skuffet i dag, sier Sondre «Gekko» Haga

Sondre på sykkelen og hans faste minder Ramon.
 Foto: Pep Segales

Sondre på sykkelen og hans faste minder Ramon. Foto: Pep Segales

Er litt satt tilbake av ankel skaden
-Sondre har ikke noen god dag i dag. Han merker ikke skaden direkte, men han har ikke fått trent på de høyeste kantene de siste månedene.
Det går ut over selvtilliten hans på de høyeste momentene. Og når han ubevisst holder litt igjen, ikke går for det 100%, så blir det fort femmere på dette nivået.
Jeg tror det kan være bra for Sondre at det er pause i X-Trial sesongen nå, frem til oktober. Da får han tid til å komme tilbake til normalen.
Det er bare å fortsette treningen, sier Manager og Far Martin Haga

Sondre og en fans tar selfie.
 Foto: Pep Segales

Sondre og en fans tar selfie. Foto: Pep Segales

Pause i Innendørs sesongen
- Nå blir det pause i X-Trial sesongen frem til 7. oktober. Utendørs VM starter neste helg og er det viktigste målet for sesongen, å prøve å gjenta suksessen fra i fjor.
Vi skal kjøre 14 VM løp i Europa og Asia frem til første helgen i september og alle løpene teller sammendraget. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Sondre «Gekko» Haga

Annonse
Annonse