Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga fikk stipend av Olympiatoppen

Trial2 verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes fikk stipend fra Olympiatoppen ifm. tildeling av Stipend Sommer 2023.

Publisert:

Sondre var eneste utøver fra Motorsport forbundet som fikk tildelt (sommer) stipend i denne omgangen (NMF har to på vinterstipend).

Motorsportforbundet er fornøyde
-Sondre har en ekstremt bra innstilling og jobber strukturert og hardt på en forbilledlig måte. Vi er veldig fornøyde med at også Olympiatoppen nå anerkjenner Sondre som verdig mottaker av deres Stipend. Jeg har jobbet tett med Sondre siden han kom inn på Team Norway Trial som 13 åring og han har gjennom hele karrieren vært et godt forbilde med hårete langsiktig mål og gjort alle de nødvendige tingene for å nå målene sine. Vi har god tro på den videre utviklingen til Sondre, sier Toppidrettsjef i Norges Motorsportforbund Marius Dammyr.

Tar det som en anerkjennelse
-Å få stipend fra Olympiatoppen er et kvalitets stempel. Vi opplever dette som en stor anerkjennelse av Sondres sportslige satsing over tid. Og ikke minst at de har troen på Sondre fremover, sier Manager og Far Martin Haga.

Nytt løp til helgen
- Nå har jeg fått en god treningsperiode og er klar for løp på lørdag. Da kjører vi innendørs VM runde nr.3 i Pamplona i Spania. Jeg er klar og gleder meg til nytt løp, sier Sondre «Gekko» Haga

Sondre "Gekko" Haga sin løpskalender for 2023

Sondre "Gekko" Haga sin løpskalender for 2023

Annonse
Annonse