Annonse
Annonse
MC-avisa

MØT DENIZ ÖNCÜ PÅ MISANOBANEN

Deniz Öncü ser frem til å møte norske fans på Misano i september.
 Foto: Red Bull KTM Tech3

Deniz Öncü ser frem til å møte norske fans på Misano i september. Foto: Red Bull KTM Tech3

Helgen 8. - 10. september går MisanoGP av stabelen på San Marino-banen i Rimini, Italia. Vi drar ned en hel bataljon med norske flagg for å heie frem det norskfødte talentet Deniz Öncü, og du inviteres til å være med!

Publisert:

Skrevet av: Ingvild Bolme
Kontakt henne på: ingvild.bolme@gmail.com

Deniz i godt driv under Moto3-runden på Mugello, Italia, 2022.
 Foto: Red Bull KTM Tech3

Deniz i godt driv under Moto3-runden på Mugello, Italia, 2022. Foto: Red Bull KTM Tech3

Deniz, som er tvillingbror til Can Öncü, er født i Oslo, har norsk mor, norsk pass og snakker norsk. De bor nå i Alanya i Tyrkia hvor deres far kommer fra, og kjører med både det norske og det tyrkiske flagget på hjelmene.

De har begge levert imponerende resultater i verdenstoppen av motorsykkel sporten. Deniz kjører i MotoGP-serien i Moto3-klassen for teamet Red Bull KTM Ajo, mens Can kjører i FIM World Championship i Supersport for teamet Kawasaki Puccetti Racing. Begge leverte en rekke pallplasseringer i fjorårets sesong og endte på hver sin femteplass sammenlagt. De ligger an til å bli favoritter for årets verdensmestertitler i hver sin respektive klasse.

Deniz Öncü foran den norske 5.5 meter lange banneren på Misano i 2021.
 Foto: Ingvild Bolme

Deniz Öncü foran den norske 5.5 meter lange banneren på Misano i 2021. Foto: Ingvild Bolme

Aldri før har vi sett norske førere representert så høyt oppe i motorsykkel sporten, og det fortjener litt ekstra support fra Norge. Vi drar derfor ned til MisanoGP for å heie på Deniz, og håper på å samle så mange nordmenn som mulig. Med til banen blir en 5.5 meter lang banner og norske flagg, så vi blir godt synlige. Det jobbes også med å kunne tilby t-skjorter og capser til den norske klanen. Vi ønsker å bestille banebilletter sammen så vi kan stå samlet. Deniz har bekreftet at han stopper inntil hos oss like etter målgang etter endt race. Alle som blir med på dette felleskapet vil også få være med å møte Deniz personlig.

Deniz signerte banneren med Deniz #53 før Misano-løpet 2021.
 Foto: Ingvild Bolme

Deniz signerte banneren med Deniz #53 før Misano-løpet 2021. Foto: Ingvild Bolme

Lite kan måles med å oppleve MotoGP i "motorsportens hjemland" Italia, med god stemning, nydelig mat og atmosfære, og ikke minst sol og varme. Det anbefales derfor at man legger til noen reisedøgn når man først er på tur til Rimini-regionen, slik at man også kan få tid til å få med seg litt av alt regionen har å by på. Her kan blant annet nevnes et besøk til Marco Simoncelli-museet, Nicky Hayden minnesmerke og ikke minst Tavullia, hjembyen til MotoGP-legenden Valentino Rossi. Tavullia ligger kun få kilometer fra Misano-banen, og det lille stedet er selve hjertet under MotoGP-helgen for de som ønsker å få en liten smakebit av livet og karrieren til Rossi. Her finner man blant annet The Ranch - som er Rossi sin private treningsbane - samt VR46 Shop, VR46 Fan Club og ikke minst det nyåpnede Valentino Rossi-museet.

I denne lille byen er det mange av oss som reiser som også velger å bo, og om kveldene bruker vi å samles på "da Rossi", restauranten som Rossi selv var med å startet. Vi vil være behjelpelige med å skaffe overnatting i byen om du ønsker, eller råd og tips til andre overnattingssteder i regionen.

Billetter til banen koster 2250,- pr. pers for fredag, lørdag og søndag, med ulike adganger pr. dag for ulike og varierte opplevelser, og utsikt. Her har vi gjort det vi kan for å kunne tilby de beste stedene for en finest mulig MotoGP-opplevelse. Vår gruppebestilling går den 10. februar for å rekke dagens priser, så dersom du ønsker å være med på dette bør din betaling være oss i hende innen da. Men om du ønsker å være med men du rekker ikke denne fristen, finnes det fortsatt muligheter, men da til andre priser.

Fly og leiebil booker man etter hvert selv. Det anbefales å fly til Bologna. Leiebil kan man gå sammen flere om å leie f.eks med andre i reisefølget. Selv om du velger å booke banebilletter via oss for å stå med den norske klanen på banen og være med å møte Deniz, så står du fritt til å velge om du vil være med oss på det som skjer i fellesskap, eller om du vil kjøre et helt egne opplegg.

Dersom dette høres interessant ut kan man finne mer tips og informasjon i denne Facebook-gruppen:
"MotoGP - Ned å heie på Deniz! ( https://www.facebook.com/groups/649870989978144 )

Her kan man blant annet stille spørsmål, få kontakt med andre reisende, finne betalingsinfo, booking av rom med mer, samt få masse tips og info både til reisen og hva som skjer under oppholdet.

Du kan også ta kontakt for spørsmål eller booking på mail til meg på:
ingvild.bolme@gmail.com

Jeg har arrangert reiser til MotoGP - og vært frilans fotojournalist i MotoGP - siden tidlig 2000-tallet. Jeg lover å gjøre mitt ytterste for at du skal få en fin MotoGP-opplevelse.

Du er hjertelig velkommen til å være med på en minnerik tur med masse god stemning, fart og spenning!

Annonse
Annonse