Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Motorcenteret blir ny forhandler av Moto Guzzi og Aprilia i Bærum

Ørnen har landet. Dette er gode nyheter for Guzzi-folket som endelig har fått en forhandler i Bærum rett uten for Oslo. Erik Grøndahl er en velkjent kapasitet i bransjen og har drevet Motorcenteret gjennom flere tiår. Helt på slutten av 2021 flyttet Erik Motorcenteret til Olav Ingstads vei 3 på Rud i Bærum kommune, midt i det store Østlandsmarkedet som betjener hundretusener av mennesker.

Publisert:

Sist oppdatert: 07.02.2022 kl 17:14

Motorcenteret ligger midt i bilbyen på Rud med Citroën og Toyota som nærmeste naboer. Aktører som Biltema, OBS bygg og Plantasjen ligger i samme nabolag, og det er sannsynligvis bra for business! Guzzi-eierne har til nå hatt god støtte av MC Hadeland på Brandbu og Lillebror MC på Ås, men det vil trolig være bra for Moto Guzzi at merket også blir representert på Oslos vestkant. Interessen for det legendariske merket som nylig hadde 100-årsjubileum er raskt voksende, med publikumsfavorittene V7 850 Stone, V85 TT og den helt nye V100 Mandello som de store trekkplastrene.

I samme potten følger også Aprilia som har hatt en bedre forhandlerdekning i denne regionen, men det er likevel være mye å hente ved å være representert på Oslos vestkant. Aprilia har i tillegg to brennhete nyheter som står på «short-listen» til veldig mange førere i år, nemlig Tuono 660 og nye Tuareg 660. Sistnevnte går rett i strupen på publikumsfavoritten Yamaha Ténéré 700 med veldig like kapasiteter og litt mer effekt.

Motorcenteret er også forhandler av Honda og Vespa, og har dermed en av de mest spennende modellporteføljene på det sentrale Østlandet. Honda har en stor og populær portefølje, og i år kan de skilte med nyheten NT1100 som blir et spennende tilskudd i det store touringsegmentet.

Erik Grøndahl har gjennom mange år drevet Motorcenteret i samarbeid med Markus Karlsen og et kompetent teknisk miljø som selvfølgelig er viktig for servicegrad og kundetilfredshet. Motorcenteret er medlem i NMCF (Norsk MC-forhandlerforening) som er et kvalitetsstempel og en garantist for en standardisert kvalitetsstandard, og det er bra for kundene. Den nye butikken er stor og velfylt med godsaker som virkelig varmer et MC-hjerte. Så da er det bare å finne veien dit.

Enjoy!

Annonse
Annonse