ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Motorcenteret AS i Asker har flyttet til Bærum

Motorcenteret AS feirer 40 år neste år og har nå flyttet til Rud i Bærum. Du finner et stort utvalg av Honda og Vespa i de nye lyse lokalene på tusen kvadratmeter.

Etter å ha holdt til på Billingstad i 20 år, har Erik Grøndahl nå flyttet Motorcenteret AS til Olav Ingstads vei 3 på Rud i Bærum, en genial plassering blant bilforhandlere, Biltema og mange andre sentrale aktører. Du vil finne Motorcenteret i etasjen under Suzuki Bil på bakkeplan i et stort og lyst lokale som rommer både butikk og verksted.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole Andreas Isdahl / OMPE.

Denne artikkelen står også på trykk i MC-avisa nr. 7-21.

Erik er en durkdreven MC-forhandler som startet i 1982 og er nå en av de eldste MC-forhandlerne i landet. Motorcenteret skal fortsatt forhandle Honda og Piaggio/Vespa. Erik har et erfarent mannskap på åtte personer (fire på salg og fire på verksted) som fortsatt vil serve nye og gamle kunder i Olav Ingstads vei. Butikken flyttet fra Billingstad i februar og har nå ca. tusen kvadratmeter til butikk og verksted.

– De nye lokalene er vesentlig større og romsligere enn de gamle lokalitetene på Billingstad, og vil nok tilby bedre arbeidsforhold til både ansatte og kunder, og stammen av ansatte vil være den samme, forsikrer Erik. Da MC-avisa var innom i for noen uker siden, var skiltingen på bygget ferdig og stemningen blant salgspersonalet var som vanlig på topp. Charlotte Anderson styrer med deler og utstyr og har i løpet av våren fått opp en stor utstyrsavdeling med alt hva et MC-hjerte begjærer.

Det er Charlotte Anderson som styrer med deler og utstyr. Her bak den nye disken i butikken.

Bærum har nå endelig fått sin egen MC-forhandler. Mye tyder på at dette kan en bli en «all time high» sesong for bransjen, og vi trenger derfor hver eneste forhandler. MC-avisa gratulerer Motorcenteret med nye lokaler og håper på nye 20 år med salgskraft og MC-glede!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse