ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Motor Teknikk og BMW Motorrad inntar Rogaland

Pressemelding fra Motor Teknikk: 29. april 2021 – Motor Teknikk, som er offisiell BMW Motorrad forhandler og Sørlandets største motorsykkel og ATV senter, kommer til Stavanger, Egersund og Rogaland. Selskapet planlegger å etablere seg i Rogaland med egen butikk og starter med pop-up butikker i samarbeid med De Historiske Hotel og Spisesteder og reiselivsnæringen i regionen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding fra Motor Teknikk:

29. april 2021 – Motor Teknikk, som er offisiell BMW Motorrad forhandler og Sørlandets største motorsykkel og ATV senter, kommer til Stavanger, Egersund og Rogaland. Selskapet planlegger å etablere seg i Rogaland med egen butikk og starter med pop-up butikker i samarbeid med De Historiske Hotel og Spisesteder og reiselivsnæringen i regionen.

BMW er landets mest selgende motorsykkelmerke og etter flere år med opphold går det nå mot åpning av et BMW tilbud i Stavanger. Motor Teknikk har 14 ansatte og selger i dag BMW Motorrad, Yamaha MC/ATV og Honda.

– Vi ruller nå ut vår plan for etablering i Rogaland i helgen i forbindelse med Vårsleppet 2021 som er et av landets største motorsykkelarrangementer, sier Christian Høyer-Jonassen som er daglig leder for Motor Teknikk AS.

Bilde fra utstyrsavdelingen hos Motor Teknikk. Fra venstre: Daglig leder Christian Høyer-Jonassen, Utstyrsansvarlig Henriette Rørvik, Salgs og markedssjef Morten Lauvås.

– Vi samarbeider med De Historiske Hotel i Rogaland, Kronen Gaard, Grand Hotell Egersund med flere som har utviklet Hubriding.no som er fokusert på gode kjøreopplevelser i Rogaland og i resten av landet. Blant annet har vi plassert ut motorsykler på Grand Hotell Egersund og senere vil det også være en eller flere sykkler å finne på Kronen Gaard i Sandnes kommune, forteller Christian Høyer-Jonassen.

Hotelldirektør Geir Sølve Sleveland på en BMW R nineT Urban G/S, utenfor hans Grand hotell Egersund.

– Vi gleder oss til å få Motor Teknikk til Rogaland og dermed bidra til enda mer fokus på Hubriding.no som en viktig satsing for reiselivsnæringen i fylket så vel som i landet for øvrig, sier Helmer Steinsvåg som er prosjektleder for Hubriding.no i Rogaland og eier av Kronen Gaard, samt sentral i De Historiske Hotel i regionen. Vi vet at det nå er mange som gleder seg over etableringen at en sterkt og seriøst aktør som BMW Motorrad her i Rogaland.

– Rogalandsregionen går foran som et godt eksempel på at samarbeid på tvers kan skape nye muligheter innen reiseliv og næringsutvikling. Vi setter stor pris på at Motor Teknikk AS velger å samarbeide med oss i Hubriding.no konseptet. Gjennom å koble seg til vår digitale modell, strategi og plattform sammen med De Historiske Hotel i Rogaland bør alt ligge til rette for å skape en solid BMW Motorrad suksess fremover, sier Lars Arne Straand adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal i Telemark.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse