ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Moto-Tech og Bikers Pit – del av MC-klyngen i Forus-området

Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen. Av: Ole Martin P. Eidevik. Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019. Moto-Tech og Bikers Pit - MC-verkstedene: I samme område som MC-utstyr holder til (Hegre Arena), finner vi også verkstedene Moto-Tech og Bikers Pit. De er unge og ambisiøse, perso

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen.

Av: Ole Martin P. Eidevik.

Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019.

Moto-Tech og Bikers Pit - MC-verkstedene:

I samme område som MC-utstyr holder til (Hegre Arena), finner vi også verkstedene Moto-Tech og Bikers Pit.

De er unge og ambisiøse, personellet som møter meg på Moto-Tech som skrur på alle MC-merker. De er noen venner som ønsker å drive motorsykkelverksted sammen. I spissen for det hele står eier Jimmy Hodges, en engelskmann som kom til Norge for to år siden. I bagasjen hadde han med seg 11 års erfaring som MC-mekaniker på farens motorsykkelverksted i Summerseth i England. Verksmester er Kim Møller, han forteller:

– Som ihuga racingfan er vi alle opptatt av demping, vi vet hva det betyr å ha en sykkel med optimale kjøreegenskaper. Derfor kan vi hjelpe kundene med å sette opp dempesystemet slik at det opererer optimalt. Skal kunden ha det aller beste, tilbyr vi Öhlins dempere eller engelske K-tech som er litt rimeligere.

Kim og Jimmy er venner på fritiden. Den store felles interessen er motorsykkel. Både kjøring og mekking.

Alf Helge Norland (Affi) er mannen bak Bikers Pit, verkstedet for amerikanske motorsykler. De fleste som kjører Harley-Davidson i Jærregionen kjenner Affi godt fra Bikerstreet, hvor han jobbet som H-D-mekaniker i 12 år. Da bedriften gikk konkurs for to år siden, valgte Affi å blåse liv igjen i Bikerspit, et firma han startet for mange år siden.

– Jeg tar alle typer jobber. Ingen er for store, ingen er for små. Deleleveranse har jeg også ordnet, med korte leveringstider slik at delene som trengs for jobben skal være på plass i verkstedet samtidig som sykkelen kommer inn, sier en engasjert Affi. Bikerspit har sikret seg agenturet på Dr. Jekill & Mr. Hyde eksosanlegg, et populært system som brukes av mange Harley-eiere. Dette er godkjente anlegg som man kan justere åpningen på.

Affi trives godt med å skru på Harleyer, både nye og gamle. Denne 2003-modellen fikk seg en service.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse