ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Moto Morini Milano – semi retro nakensykkel

Milano åpner i morgen, og våre lesere kommer til å få all nødvendig info om modeller som er aktuelle for Norge. Men, det finnes en rekke andre interessante og flotte ting som ikke kommer hit, blant dem Moto Morini Milano med Bialbero Corsa Corta 1187 cc V-twin motor, designet av Franco Lambertini (ingen kan navn som italienerene!). Sykkelen har frekt nakendesign, et eksosanlegg som minner om et par boaslanger som slåss om sylindrene, stålrørsramme i fagverk, Brembo radialmonterte kalipere og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Milano åpner i morgen, og våre lesere kommer til å få all nødvendig info om modeller som er aktuelle for Norge. Men, det finnes en rekke andre interessante og flotte ting som ikke kommer hit, blant dem Moto Morini Milano med Bialbero Corsa Corta 1187 cc V-twin motor, designet av Franco Lambertini (ingen kan navn som italienerene!).

Sykkelen har frekt nakendesign, et eksosanlegg som minner om et par boaslanger som slåss om sylindrene, stålrørsramme i fagverk, Brembo radialmonterte kalipere og et baksete som krever en passasjer som virkelig ønsker å sitte der. Sykkelen har en antydning til klassisk design (kall det gjerne linjer) og en motorytelse som står i stil: Den 1200 cc store motoren er trimmet ned til 110 hester, men regn med heftige mengder moment på lavt turtall.

Ellers verd å merke seg: Fagverksbygget monosvingarm i stålrør bak med eksenter kjedestramming. Hjulene er lekre smidde aluhjul med tynne, tynne spiler – likheten med eikehjul er påtagelig.

Bremsene har selvfølgelig ABS og en Bosch 9.1 MP enhet til å styre dem.

Ganske lekkert, ikke sant?

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse