ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Moto Corsa 2K: Stort er bra – digert er bedre?

Den engelske MC-sjappa Moto Corsa har funnet ut at de vil produsere eksklusive en sykkel de har døpt Moto Corsa 2K i begrenset antall, nærmere bestemt 20 stykker i året til en pris av ubeskjedne 40.000 pund pr. stk. Kunder skal kunne bestille sin sykkel med individuell styling, og delene som brukes er selvfølgelig topp kvalitet utstyr. Inkludert er en gigantisk 1961 cc V-motor som gir 100 hk og 184 Nm. Hensikten med tiltaket er å kunne tilby velbeslåtte kunder en eksklusiv designer-MC, ifølge ma

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den engelske MC-sjappa Moto Corsa har funnet ut at de vil produsere eksklusive en sykkel de har døpt Moto Corsa 2K i begrenset antall, nærmere bestemt 20 stykker i året til en pris av ubeskjedne 40.000 pund pr. stk.

Kunder skal kunne bestille sin sykkel med individuell styling, og delene som brukes er selvfølgelig topp kvalitet utstyr. Inkludert er en gigantisk 1961 cc V-motor som gir 100 hk og 184 Nm.

Hensikten med tiltaket er å kunne tilby velbeslåtte kunder en eksklusiv designer-MC, ifølge mannen bak prosjektet, Tony Scott fra T3 Racing. Sykkelen bruker en amerikansk S&S-motor med en separat femtrinns girkasse. Øvrig utstyr: Hjulene er Dymag karbon, fjæringen leveres av Øhlins og bremsene kommer fra Beringer.

Det har vært et designkriterium at sykkelen skal ha skikkelige kjøreegenskaper, være lettstyrt og kunne stoppe effektivt. Karosseridelene på prototypen er plast som er CNC-maskinert fra massiv blokk, men på de ferdige syklene blir det brukt karbonfiber.

Det er i grunnen ganske utrolig hvor lett og snerten Moto Corsa har fått denne sykkelen til å se ut. Den er faktisk ganske tiltrekkende. Bortsett fra at £40.000 tilsvarer gode 428.000 blanke norske – før skatt og avgifter...

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse