Annonse
Annonse
MC-avisa

Modellsalget: Yamaha MT-07 og BMW GS/A på toppen!

Yamaha MT-07 får et større og større tak på markedet. Det er spesielt solide tall når vi vet at Yamaha har hatt store problemer med å levere nok sykler i år. BMW sine store GS Adventure er også populær og inntar 2.-plassen foran Honda sin storselger de siste årene; CB650R. Fra januar til juni 2021 (unntatt firehjulinger). Kilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken AS. Forbehold om feil. Tekst: Ole Martin P. Eidevik. Triumph sin storselger er Tiger 900 med 87 stk.

Publisert:

Yamaha MT-07 får et større og større tak på markedet. Det er spesielt solide tall når vi vet at Yamaha har hatt store problemer med å levere nok sykler i år. BMW sine store GS Adventure er også populær og inntar 2.-plassen foran Honda sin storselger de siste årene; CB650R.

Fra januar til juni 2021 (unntatt firehjulinger).

Kilde: Opplysningsrådet for Veitrafikken AS. Forbehold om feil.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

Triumph sin storselger er Tiger 900 med 87 stk. Det kom få sykler av avbildede nyhet Tiger 850 Sport som er utstyrt med samme motor. Denne budsjett-modellen vil det selges flere av når de ankommer butikk.

Ducati ligger på 6.-plass på merkesalget. Deres mest solgte modell er nyheten Ducati Multistrada V4 som med et salg på 61 stk. ligger på 19.-plass. I reklamene bruker de nordlyset for sin store nyhet i år.

Honda har fem sykler på topp 15-listen. Deres mest populære A2-modell er CB500X.

Annonse
Annonse