ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Minimesse hos Cross Centeret Snellingen 3.–5. mars

3.–.5 mars blir det minimesse og fest hos Snellingen i Verkseier Furulunds vei 11. Baard Andre Christiansen har som prosjektleder for minimessen lagt ned et stort arbeid for at vi alle skal kunne kose oss på adressen disse dagene.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Baard Andre og teamet har mye å by på, og vil i tillegg til en veldig bra modellportefølje fra Suzuki, Husqvarna og NIU, by på nyheter og gode tilbud fra en spennende utstyrsavdeling – og noe å sette tenna i selvfølgelig.

Snellingen har flere av årets store nyheter i butikken, som Husqvarna 901 Norden i flere versjoner, Zero SR/F, Suzuki Hayabusa, Suzuki GSX-S1000 og Suzuki GSX-S1000GT for å nevne noen. Du vil også kunne se touringsuksessen Suzuki V-Strom 1050 XT i årets nye farger, i tillegg til mange andre spennende modeller.

Snellingen har en veldig bra og stor modellportefølje, og her er det garantert noe for enhver smak. Cross Centeret Snellingen er kanskje den største og mest erfarne forhandleren i cross- og endurosegmentet i Norge, og i tillegg til dette har de en veldig bra naken- og touringportefølje som du ikke må hoppe over dersom du er på «kjøper’n». Forhandleren har også en egen «Snellingen Edition» som er bygget for de som ønsker noe som er litt annerledes og spesielt.

Flere av utstyrsleverandørene stiller med egne utstillinger, og det vil garantert være mulig å gjøre en god handel. Klim vil blant annet være til stede med ny kolleksjon, og videre vil Alpine Stars, FXR, ACERBIS, RUC, Nlan X-Lite og flere være representert.

Elektriske tråsykler har virkelig tatt av i hele Norge, og flere og flere bruker elektriske terrengsykler til teknisk trening i terrenget. Snellingen vil under minimessen vise frem Husqvarnas sin nye stolthet Mountain Cross MC LE som leverer imponerende 85 Nm og har en batterikapasitet på heftige 630 Wh, 36 V og 17,5 Ah. Slikt materiell er det virkelig morsomt å kjøre rundt i terrenget med.

Så du kan like godt plotte inn Verkseier Furulunds vei 11 på GPS-en og sette av en eller flere dager hos Cross Centeret Snellingen. Kjøresesongen vil sannsynligvis være i gang halvannen uke etter minimessen, og er ikke det morsomt, så vet ikke vi.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse