ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Million dollar babe

Vi kan like godt si det: Sykkelen på bildet har en pris på 1 million dollar – snaue 8 millioner blanke norske. Den er det siste designet Massimo Tamburini rakk før han døde. Før det var han mannen bak ikoner som Ducati 916 og MV Agusta F4. For ikke å snakke om at han startet Bimota – ikke akkurat ukjent og sjenert, det heller! Prosjektet ble døpt T12 ettersom det begynte i 2012, men etter at Tamburini fikk lungekreftdiagnose, overtok sønnen Andrea og gjorde ferdig de siste detaljene. Det skal p

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi kan like godt si det: Sykkelen på bildet har en pris på 1 million dollar – snaue 8 millioner blanke norske.

Den er det siste designet Massimo Tamburini rakk før han døde. Før det var han mannen bak ikoner som Ducati 916 og MV Agusta F4. For ikke å snakke om at han startet Bimota – ikke akkurat ukjent og sjenert, det heller!

Prosjektet ble døpt T12 ettersom det begynte i 2012, men etter at Tamburini fikk lungekreftdiagnose, overtok sønnen Andrea og gjorde ferdig de siste detaljene. Det skal produseres 12 stk. av denne ekstreme superbiken som kun veier 154 kg og har en 230 hesters BMW-motor. De 12 vil bli bygget ved Tamburini Corse i San Marino, og den blir offisielt lansert på Top Marques motor show i Monaco – hvor ellers?

«Å vise frem min fars siste verk på et slikt sted, en maskin han la all sin kunnskap og erfaring i, er den absolutt beste måten å hedre ham – både som designer og menneske», sier Andrea Tamburini.

Det er vanskelig å være uenig med ham …

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse