ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Mer enn Matrix

Skuespilleren Keanu Reeves har gitt seg ut på et nytt eventyr. At mannen er MC-entusiast er ingen hemmelighet. Nå har han gått i tospann med byggeren Gard Hollinger og lansert Arch Motorcycle Company. Firmaet tar allerede imot ordre på den første kreasjonen: KRGT-1. Sykkelen er mer enn bare en typisk amerikansk custom rod: Designet er helt nytt, sykkelen er bygget av håndlagde deler, og den drives av en spesialbygget 2032 cc S&S-motor med kloss på 122 hk og absolutt nyttige 166 Nm. Kreftene over

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Skuespilleren Keanu Reeves har gitt seg ut på et nytt eventyr. At mannen er MC-entusiast er ingen hemmelighet. Nå har han gått i tospann med byggeren Gard Hollinger og lansert Arch Motorcycle Company. Firmaet tar allerede imot ordre på den første kreasjonen: KRGT-1.

Sykkelen er mer enn bare en typisk amerikansk custom rod: Designet er helt nytt, sykkelen er bygget av håndlagde deler, og den drives av en spesialbygget 2032 cc S&S-motor med kloss på 122 hk og absolutt nyttige 166 Nm. Kreftene overføres til bakhjulet via en 6-trinss Baker Drivetrains girkasse.

Motoren får luft gjennom et unikt innsugsystem som har inntak ved siden av hovedlykten. Luft passerer mellom de to bensintankene og ned til motoren. Sykkelen er forbausende lett – 244 kilo er det hele, noe som delvis skyldes bruk av karbonfiber hjul, delvis lekker maskinering av massiv aluminium. LED-lys sitter både foran og bak, og det retro futuristiske utseende ville gått rett hjem på gatene i Mega City.

Men, hvis du har tenkt å anskaffe deg en, bør du be din vennlige bankdirektør på middag med nogo attåt først: Prisen er ublyge $ 78.000 – og det før våre avgiftskåte myndigheter har kastet så mye som et blikk på den...

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse