Annonse
Annonse
MC-avisa

Mellomklasse fra Triumph og Bajaj

I dag mottok vi en spennende pressemelding fra Triumph Motorcycles. De har nå inngått samarbeid med Indiske Bajaj om å produsere motorsykler i mellomklassen, 200–750 cc. Det opplyses at en helt ny motor skal utvikles til formålet. De nye modellene skal i tillegg til India selges gjennom Triumphs etablerte forhandlernett over hele verden. Det blir satt fokus på konkurransedyktige priser, og slik vi kjenner Triumph, vil det ikke gå på bekostning av kvalitet. Det er ikke satt noen dato for produksj

Publisert:

I dag mottok vi en spennende pressemelding fra Triumph Motorcycles. De har nå inngått samarbeid med Indiske Bajaj om å produsere motorsykler i mellomklassen, 200–750 cc. Det opplyses at en helt ny motor skal utvikles til formålet. De nye modellene skal i tillegg til India selges gjennom Triumphs etablerte forhandlernett over hele verden.

Det blir satt fokus på konkurransedyktige priser, og slik vi kjenner Triumph, vil det ikke gå på bekostning av kvalitet. Det er ikke satt noen dato for produksjonsstart, men flere av de store produsentene er allerede godt etablert i dette segmentet, så det forventes at begge aktørene er innstilt på å komme i gang med utvikling og produksjon så fort som mulig.

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

#Nyhet #Triumph #Bajaj

Nøkkelord

Annonse
Annonse