Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Johannes Nermo:

Med vilje og evne til å realisere og inspirere

Ja, dette ser vel ut som en selvrealisert og lykkelig mann, lykkelig med en Africa Twin på høyfjellet – akkurat slik vi ønsker det! Grus, norske fjellveier, utsikt og pur lykke så langt øye kan se.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2022 kl 19:59

Joda, det er det faktisk, Johannes Nermo som er femte generasjons eier av Nermo Hotell på Øyer litt nord for Lillehammer. Johannes er så absolutt selvrealisert med sitt eiendomsimperium og et av landets mest sjarmerende hoteller med egen golfbane og et av landets største aplinanlegg i bakgården – Hafjell. Men, dette bildet forteller ikke alt og på veien hit har Johannes betalt en høy pris for å komme i posisjon til å nyte alt dette.

Johannes er stoppelig, innovativ, viljesterk, engasjert og sympatisk.

Drømmen om å komme tilbake!
Nermo Hotell har en spennende historie fra oppstarten i 1877, og fem generasjoner Nermo har gjennom hardt arbeid bygget hotellimperiet med den fantastiske beliggenheten og atmosfæren på Øyer. Johannes Nermo overtar etter hvert stafettpinnen og jeg var så heldig å bli kjent med kjempen som er dobbelt så høy som meg for noen år siden da pandemien var et faktum. I forkant av denne krisen utspiller det seg et annet drama i livet til Johannes, han må rett og slett amputere høyre fot under kneet etter en operasjon med komplikasjoner. Det forandrer alt.

Jeg har sett mye, men jeg har aldri sett noen kjøre motorsykkel med en protese!

Johannes går inn i denne krisen på et ben, bokstavelig talt. Med en urokkelig vilje og evner stabler kjempen seg på bena igjen. Med folk han har lært å stole på kommer han seg på bena igjen, lærer å gå med protese, holder hotellimperiet flytende og kommer seg tilbake til livet. Johannes jobber knallhardt gjennom pandemien og permiterer ikke folka som har vært der for ham gjennom hans krise, ikke snakk om. Johannes og kommer seg også mentalt tilbake til livet. Han legger planer, gjennomfører og lærer. Johannes er knalltøff med seg selv og er opptatt av at han skal klare å gjøre det han liker å gjøre. En kveld jeg ringer blir jeg satt rett til svareren, etter en stund kommer det et tekstmelding og et bilde, er på jakt, ringer deg senere!

Johannes går ikke bare på storviltjakt i Norge, neida, han drar like godt til Canada for å jakte svartbjørn, store svartbjørner!

Tilbake på sykkelen

Ingen kan se at Johannes kjører med protese, det er rett og slett imponerende å se ham kjøre.

Ingen utfordring er for stor for Johannes, som blant annet starter opp en ny restaurant i Hafjell under pandemien. Nå vil kjempen tilbake på sykkelen, det har vært et av målene hans. Nermo Hotell er en del av kjeden «De historiske hotel og spisesteder» og nå vil han utvikle sitt eget HUBriding konsept for grus- og turkjøring i de herlige fjella han har vokst opp i, han vil dele opplevelsene med gjestene sine. Johannes er svært godt kjent og bygger nå sine egne rutekonsepter som skal tilbys gjestene og sammen med kompisene lager han alle rutene, fotograferer og gjør alt arbeidet selv. Johannes vil ha eierskap til dette og mener at dersom han skal bli tatt seriøst så må han kjenne produktene han tilbyr gjestene sine. Han skal og vil bli trodd.

På en kjøretur inn i fjellet på Sjusjøen forteller Johannes om krisen og hvordan han taklet virkeligheten slik den faktisk ble. Om menneskene som stilte opp, motgangen og veien tilbake. Det er en sterk historie må vite.

Nermo Hotell og Johannes må oppleves

Nermo Hotell ligger vakkert til ovenfor Øyer på vei opp til Hafjell. Hotellet og leilighetskomplekset ligger nydelig til med utsikt over golfbanen og lågen og er et herlig sted som bare kan nytes. Aktivitetstilbudet er stort så hit kan man ta med hele storfamilien, vennegrupper eller jobben for den saks skyld. Motorsyklistene må nå imidlertid være klar over at det finnes et stort antall grus- og asfaltruter som vil bli publisert på HUBriding.no i løpet av høsten og våren. Her kan du være i dagevis, kjøre, oppdage og nyte.

Som motorsyklist vil du garantert bli tatt vare på av selveste Johannes Nermo – et av de aller største og mest viljesterke menneskene jeg har møtt. Kjempen, som basert på egne dyrekjøpte erfaring kan være til inspirasjon for alle oss andre som ikke vet hva motgang er.

Ta turen – det blir garantert helt fantastisk!

Annonse
Annonse