Annonse
Annonse
MC-avisa

MC Touring Norway inviterer kjøreglade Nordmenn til Spania i vinter

Det planlagte turene går på følgende tidspunkter:

Publisert:

I nord har man allerede fått besøk av kong vinter, og i Oslo-traktene kom snøen den 19. oktober. Da så det slik ut i Oslo sentrum – ikke noe for en motorsyklist på standard-dekk i hvert fall:

Men heldigvis finnes det medisin som virker mot slike depresjoner! Terje Bredal i MC Touring Norway legger nå til rette for at du skal kunne nyte vintersesongen på to hjul i Spania. Terje har nemlig etablert et samarbeid med MC-entusiast og turguide Alexander Perez som har etablert en base som ligger mellom Malaga og Marbella.

– Alexander er en svært erfaren turguide som kjenner fjellene i regionen godt, og MC Touring Norway har flyttet ned mye godt materiell som nå er tilgjengelig for deg, forteller Terje Bredal.

26. oktober reiser undertegnede ned til spania sammen med Thor Liverød og Terje Bredal for å produsere innhold og informasjon som skal formidles til MC-entusiaster i hele Norge.

– Etter at Speed publiserte nyheten på sin egen Facebook-side har mange allerede bestilt tur og det er veldig gledelig, sier Terje Bredal som selv ser veldig fram til å prøve det nye produktet.

Har du lyst til å oppleve Spania på sitt beste i herlige temperaturer med gamle eller nye venner, så ta kontakt med Terje Bredal for en prat. MC-avisa vil komme tilbake med mer og fristende informasjon fra Spania.

2.–6. desember 2021

24.–28. januar 2022

10.–14. februar 20022

21.–25. mars 2022

Annonse
Annonse