Annonse
Annonse
MC-avisa

MC Oslo sparker i gang grus- og adventurekurs med Pål Anders Ullevålseter

Gavekort står øverst på ønskelisten til det norske folk i år. Så hva med å gi et gavekort på grus- og adventurekurs med selveste Ullevålseter i julegave?

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2020 kl 07:40

Tekst og foto: Pressemelding, MC Oslo.

NRK meldte lørdag kveld på nyhetene at gavekort står øverst på ønskelisten til det norske folket i år. Riktignok blir mange aldri brukt, men det skulle det ikke være noen risiko for i denne sammenhengen.

MC Oslo tok initiativ:

Kåre Vaskinn ved MC Oslo forteller at de hele tiden får spørsmål om grus- og offroadkurs fra kunder som kjøper eller allerede har adventuresykler. Folk ønsker å lære å kjøre på grus eller i terreng og ser helt klart at mestrings- og opplevelsesaspektet med motorsykkelen utvides betydelig med slik kompetanse. Derfor tok vi et initiativ ovenfor en av verdens beste enduro og offroad førere, nemlig Pål Anders Ullevoldseter som nå har utviklet et kurskonsept for tre ferdighetsnivåer.

Målgruppen:

Informasjon om kurskonseptet vil du finne på MCoslo.no. Kurset retter seg mot tre nivåer, nybegynnere med ingen erfaring, førere med litt erfaring og erfarne førere som ønsker perfeksjonering. Kursinnholdet er tilpasset disse tre nivåene, og nivå 1 og 2 vil bli gjennomført på kveld, mens nivå 3-kurset kjøres på en hel lørdag.

Gavekort til jul:

– MC Oslo legger nå dette ut som et gavekort til jul og håper at mange nå benytter seg av muligheten til å heve egen førerkompetanse med denne fantastiske muligheten. Få om noen kan lære bort mer og bedre enn Mesternes Mester, sier Kåre Vaskinn, eier av MC Oslo AS.

Informasjon om priser og dato for gjennomføring ligger ute på MC Oslo sine hjemmesider. Pål Anders, som allerede har kjører kurs for grupper som ønkser å utvikle egne ferdigheter, har fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

– Vi gleder oss til å se hvordan gamle og nye kunder responderer på tilbudet, som vi oppfatter som et svært godt bidrag til å heve egen kompetanse og ferdigheter, tilføyer Kåre Vaskinn.

(Kursene gjennomføres med full diskresjon, det vil ikke bli tatt bilder eller publisert innhold om deltakerne på nettsteder eller i sosiale medier.)"

Annonse
Annonse