ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

MC Oslo har hatt stor suksess med egen kolleksjon – MCO 2.0 kommer nå

MC Oslo lanserte i 2019 sin egne og helt nye kolleksjon med kjørebekledning og utfordrer med det de etablerte merkene. Den nye kolleksjonen bruker moderne mate

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

MC Oslo lanserte i 2019 sin egne og helt nye kolleksjon med kjørebekledning og utfordrer med det de etablerte merkene. Den nye kolleksjonen bruker moderne materialer, stoff og sømteknologi og skal kunne betjene et stort marked til svært konkurransedyktige priser.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

MC nestor Kåre Vaskinn (daglig leder MC Oslo) og Franz Terrone (butikksjef MC Oslo) står bak ide, design og produksjon og har lagt mye av sin årelange erfaring og kunnskap til grunn for produktene som faktisk har blitt veldig bra. MC-avisa har prøvd flere av kjøredressene, og testføreren er veldig imponert over kolleksjonen som kommer som en 2.0 versjon med nytt design i disse dager. Kåre Vaskinn forteller at de nesten ikke har hatt reklamasjoner på noen av modellene og at kolleksjonen har truffet markedet godt.

Målgruppen:

Bransjens salgsstatistikk forteller at norske motorsyklister har vært flinke til å kjøpe motorsykkel de senere årene, men erfaring viser at vi kanskje ikke er like flinke til å oppdatere kjørebekledningen vår! Selv førere som handler i «high-end segmentet» lar være å gjøre det og kan til tider se nokså lurvete ut til tross for at de sitter på maskiner til 3–400 tusen!

MCO skal treffe det brede publikum basert på et moderne design, kvalitet og pris, en god forretningside og ambisjon. I disse dager får du en komplett sikkerhetsbekledning med hjelm, støvler, hansker og en MCO dress til ca. 5000 kroner. Kjøper du bare dressen, får du en helt ny fra ca. 3000 kroner og oppover.

Hva får du når du kjøper en MCO dress?

Kjøredressene er selvfølgelig godkjent i henhold til den nye CE-standardens klasse A som har fokus på tur og «urban riding», høyere temperaturer og behov for god ventilisajon. Beskyttelsesplatene i kne, albue, rygg og skulder er lette og ikke designet for «hard-core» kjøring. Har du behov for det, bør du velge bekledning i klasse AA eller AAA. Den nye kolleksjonen som kommer leverer i henhold til AA som tilbyr sikkerhet og komfort for de lange landeveisturene. I klasse AAA settes sikkerheten i høysete på bekostning av komfort, typisk racing bekledning.

Jeg har brukt kjørebekledningen på korte og lengere turer og liker produktene veldig godt. Dressene er laget i slitesterk poliester og har en fastmontert vanntett membran og meshfor med et uttagbart Thermol innerfor. Variasjonsmulighetene er gode og bekledningen får ekstra mye kred for god bevegelighet. Dressene har velfungerende og vanntette glidelåser og gode fleksible tetninger rundt hals og håndledd. Dressene tilbyr en svært god sittekomfort og bevegelighet og er derfor veldig behagelige å bruke.

Så må vi huske at en kjøredress med CE-merking klasse A selvfølgelig ikke gir like god beskyttelse som AA eller AAA, så da kan tilleggsbeskyttelse med fordel brukes. Men dressene gir utvilsomt føreren gode kjøreopplevelser, og da blir de også brukt. At dressene ikke er så tunge er også et stort pluss.

I tungt regnvær gjør dressen jobben godt, men kan selvfølgelig ikke sammenlignes med en «high-end dress». Men et enkelt regnsett være et brukbart kompromiss som vanligvis også fungerer bra.

Jeg er imponert over produktet og gleder meg til å prøve versjon 2.0 som kommer til butikken i disse dager. Du kan handle på MCoslo.no eller besøke butikken på Alna utenfor Oslo.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse