Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC Oslo er foroverlent og ser fremtiden rett i øya med spenstig satsing

I 2021 tok Kim Harald Jøranli sammen med en ny eiergruppering over MC Oslo. Samme år dundra forhandleren gjennom det magiske tallet med 1000 solgte motorsykler på én sesong. Det har aldri skjedd før i Norge. MC Oslo satt samtidig i gang flere nye spennende og populære kundeprogrammer.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 09:12

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Kim Harald og de nye eierne utviser i disse dager et foroverlent og tidsriktig lederskap og rigger nå selskapet for å møte fremtiden med kompetanse og kunnskap. Det er kloke grep å ta nå.

MC Oslo hviler ikke på laurbærene og setter seg stadig nye mål. Kim Harald legger nå lista enda høyere med å ta opp kampen med de største netthandel-aktørene i Norge, og det er ikke bare noe de sier eller snakker om. Strategien de velger er ikke så vanlig i norsk MC-bransje, kanskje mest fordi den krever et sterkt økonomisk fundament og ikke minst riktig kompetanse. MC Oslo ansetter derfor nå en E-Commerce Manager som skal lede an nettsatsningen. I annonsen som du kan lese under sier MC Oslo alt man skal si og viser gjennom gode og kloke formuleringer at de er rigget for å utvise det lederskapet som trengs for å vokse virksomheten. Isolert sett fremstår MC Oslo-klanen som sterke og strategisk kloke og tar med dette grep som mange av de andre aktørene i bransjen kan lære av.

2022-nyheten BMW CE-04 (test kommer i en senere utgave av MC-avisa).

«Timing is everything», heter det, og det hersker nok liten eller ingen tvil om at timingen til MC Oslo sin satsing er god. De tenker kunde- og kundeopplevelsen – det kommer de til å få godt betalt for. Det er heller ingen tvil om at daglig leder og den nye eiergrupperingen fungerer godt sammen som team. Det er alltid et godt utgangspunkt. Kundene kan nok derfor forvente at det kommer mye spennende fra MC Oslo i tiden som kommer!

Er du nysgjerrig og har lyst til å bli med dette teamet inn i fremtiden, kan du lese noen av hovedpunktene i stillingsutlysningen under, eller søke opp hele annonsen på Finn.no med Finn-kode 253977537:

"NORGES STØRSTE MC-FORHANDLER SØKER E-COMMERCE MANAGER

MC OSLO er Norges og en av Nordens ledende MC-forhandlere. Både bransjen og selskapet opplever sterk vekst. Det til tross for liten tilstedeværelse på nett. På basis av en sterk merkevare, er vår ambisjon å utvikle bransjens beste og mest lønnsomme nettbutikk.

MC-bransjen er i utvikling. Framover vil vi se konsolideringer og ytterligere profesjonalisering i tillegg til introduksjon av elektriske motorsykler. MC OSLO skal lede an i denne utviklingen.

MC OSLO skal være verdi- og visjonsdrevet. Vi skal drives av lidenskap og ærlighet samtidig som vi har sterk lojalitet til kolleger, kunder og samarbeidspartnere. Ettersom vi har ansatte og samarbeidspartnere fra mange land, er visjonen vår formulert på engelsk: “MC OSLO shall be the preferred and most profitable motorcycle chain in the Nordics delivering world class experiences to all customers."

Africa race-fører Kristian Felix Jensen er siste tilskudd hos MC Oslo, og vil kunne gi gode råd dersom du velger å ta turen til butikken på Alna.

Som E-commerce Manager vil noen av arbeidsoppgavene innebære:

- Ansvar for å definere og gjennomføre viktigste KPI’er for nettbutikken

- Ansvar for nettbutikkens innhold og produktbeskrivelser

- Sikre kontinuerlig søkemotoroptimalisering (SEO)

- Sikre gjennomføring av kampanjer og aktiviteter

- Hovedansvar for utvikling og drift av nettbutikk

- Inngå i selskapets ledergruppe

- Ansvar for SOME-aktiviteter

- Analyse og rapportering

For å lykkes i rollen tror vi du må ha:

- Sterk digital kunnskap og erfaring med e-handelsplattformer.

- Relevant utdannelse, men enda viktigere realkompetanse og lidenskap for faget

- God fremstillingsevne både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

- Et ønske om å være lagspiller, en som alltid støtter teamet rundt

- Kunnskap om digitale markedsføringskanaler

- Gjerne erfaring fra å ha startet noe eget

- Gode prosjektlederegenskaper

- God kommersiell forståelse

- Et skarpt øye for detaljer"

MC Oslo skaper muligheter – resten er helt opp til deg.

Annonse
Annonse