ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC Oslo er ferdig som Suzuki-forhandler

MC Oslo har kunngjort på sin nettside at de fra og med 1. juli ikke lenger er Suzuki-forhandler. Dette betyr at de heller ikke har mulighet til å utføre service og reparasjoner på Suzuki, siden de nå ikke har tilgang til reservedeler. Tekst: Anders Eidevik. MC Oslo, som i starten i 1983 het Mopedcenter og var eneforhandler i Oslo for Tempo/Sachs mopeder, har vært forhandler for Suzuki mopeder og motorsykler siden 1994. Det er de siste årenes fall i salget som oppgis som grunn til at de nå trekke

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MC Oslo har kunngjort på sin nettside at de fra og med 1. juli ikke lenger er Suzuki-forhandler. Dette betyr at de heller ikke har mulighet til å utføre service og reparasjoner på Suzuki, siden de nå ikke har tilgang til reservedeler.

Tekst: Anders Eidevik.

MC Oslo, som i starten i 1983 het Mopedcenter og var eneforhandler i Oslo for Tempo/Sachs mopeder, har vært forhandler for Suzuki mopeder og motorsykler siden 1994. Det er de siste årenes fall i salget som oppgis som grunn til at de nå trekker seg som Suzuki-forhandler.

– Jeg må innrømme at etter 25 år med Suzuki et det litt vemodig å avslutte, men i business må man noen ganger ta slike avgjørelser, skriver daglig leder og eier Kåre Vaskinn.

– Vi har imidlertid stor suksess med våre to andre merker – BMW og Honda – og fremover vil vi ha enda større fokus på disse merkene, skriver Vaskinn.

Alle lagerførte Suzuki-deler selges nå ut med 75 % rabatt på MC Oslos nettbutikk.
Klikk her for å gå til oversikten på deres nettbutikk.

Cross Centeret Snellingen AS på Alnabru er nå eneforhandler for Suzuki i Oslo-området.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse