ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-messens Vårmønstring i mai avlyst

I dag kom meldingen fra Norges Varemesse om avlysning av MC-messens Vårmønstring. Norges Varemesse skriver: "I forbindelse med situasjonen rundt Coronaviruset og konsekvensene rundt dette har Norges Varemesse besluttet å avlyste MC-messens vårmønstring som skulle vært arrangert 9.–10. mai hos oss." Vårmønstringen på Lillestrøm har vært det største MC-arrangementet utendør de siste årene. I MC-avisa nr. 4-20, som nå er trykket og er på vei til våre abonnenter og som kommer i løssalg neste uke, ha

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I dag kom meldingen fra Norges Varemesse om avlysning av MC-messens Vårmønstring. Norges Varemesse skriver: "I forbindelse med situasjonen rundt Coronaviruset og konsekvensene rundt dette har Norges Varemesse besluttet å avlyste MC-messens vårmønstring som skulle vært arrangert 9.–10. mai hos oss."

Vårmønstringen på Lillestrøm har vært det største MC-arrangementet utendør de siste årene. I MC-avisa nr. 4-20, som nå er trykket og er på vei til våre abonnenter og som kommer i løssalg neste uke, har vi skrevet om dette arrangementet. Men nå er det dessverre avlyst.

Tekst: Ole Martin P. Eidevik. Foto: Norges Varemesse AS.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse