ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-messen Vårmønstring 5.–6. mai

Pressemelding, Norges Varemesse. For andre år på rad arrangeres MC-messen Vårmønstring. Arrangementet er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse ved MC-messen. – Alt som er nytt er det knyttet spenning til, og vi var usikre på hvordan opplegget ville bli mottatt i fjor som var første året, sier Tommy Larssen som er prosjektleder for MC-messen. – Det er derfor veldig hyggelig at Vårmønstringen i fjor ble en kjempesuksess med over 3500 besøkende, sier han.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Norges Varemesse.

For andre år på rad arrangeres MC-messen Vårmønstring. Arrangementet er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse ved MC-messen.

– Alt som er nytt er det knyttet spenning til, og vi var usikre på hvordan opplegget ville bli mottatt i fjor som var første året, sier Tommy Larssen som er prosjektleder for MC-messen. – Det er derfor veldig hyggelig at Vårmønstringen i fjor ble en kjempesuksess med over 3500 besøkende, sier han.

Samtlige motorsykkelmerker er representert på årets arrangement og hele parkeringsplassen foran Norges Varemesse blir tatt i bruk. Dette er en unik mulighet for motorsyklister til å prøvekjøre de nyeste modellene. Selve utstillingsområdet fremstår som en liten landsby med trailere, telt, flagg og selvfølgelig motorsykler. Det bygges også opp et eget område hvor det selges mat og drikke i tilknytting til Vårmønstringen.

Det etableres en egen bane for ferdighetskjøring på området, samt et område hvor de som ikke har sertifikat på motorsykkel kan prøve for første gang. De aller fleste benytter veinettet i området prøvekjøringen.

Tor Henning Johansen besøkte vårmønstringen i fjor og er mektig imponert over opplegget.

– Jeg var her både på lørdag og søndag i fjor og fikk prøvekjørt hele 22 forskjellige modeller. Dette er en fantastisk mulighet for å prøve og sammenlikne de forskjellige motorsyklene. I alle år jeg har vært motorsyklist har jeg til sammen kjørt 7-8 forskjellige modeller, etter denne helgen har jeg kjørt over 30 forskjellige sykler, og lysten på ny motorsykkel blir ikke akkurat mindre etter en slik helg avslutter han.

MC-messen Vårmønstring arrangeres hos Norges Varemesse helgen 5.-6. mai.

Åpningstid: lørdag 10:00 – 18:00, søndag 10:00-17:00

Det er etablert parkeringsplass for både bil og motorsykkel på arrangementet.

Arrangementet har gratis inngang.

Les mer på www.mcmessen.no

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse