ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-messe i Bergen 28.–29. mars

Den siste helgen i mars arrangeres det MC-messe i Vestlandshallen som ligger i Åsane. Åpningstider er kl. 10.00–18.00 begge dager. Arrangøren Din Messe AS sier på sine nettsider: "Vi samler spennende aktører som tilbyr det nyeste innen produkter og tilbehør for MC og to-hjulinger med både el- og bensinmotor. Det blir utstillinger av det «hotteste» innen motorsykler, MC-klær/utstyr, el- og hybrid sykler, og mye mer." De opplyser videre at: "MC-messen i Vestlandshallen, som i 2020 blir Norges

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Den siste helgen i mars arrangeres det MC-messe i Vestlandshallen som ligger i Åsane. Åpningstider er kl. 10.00–18.00 begge dager.

Arrangøren Din Messe AS sier på sine nettsider: "Vi samler spennende aktører som tilbyr det nyeste innen produkter og tilbehør for MC og to-hjulinger med både el- og bensinmotor. Det blir utstillinger av det «hotteste» innen motorsykler, MC-klær/utstyr, el- og hybrid sykler, og mye mer."

De opplyser videre at: "MC-messen i Vestlandshallen, som i 2020 blir Norges største, vil inneholde et svært bredt spekter av utstillere og underholdning/show, og selvsagt servering med passende mat- og drikkemenyer for store og små."

Mer info finner du på:
www.dinmesse.no/mc-messe-2020

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse