Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-klyngen i Åsane: Ride Bergen

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. Først publisert i MC-avisa nr. 9-19. Ride Bergen – Størst i Hordaland: Noen av syklene som ble brukt under VM på sykkel utstilt utenfor Ride Bergen sin butikk. Da Ride Bergen flyttet fra Bergen sentrum til Åsane i 2009, var det mange som lurte på om dette var en lur idé.

Publisert:

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Først publisert i MC-avisa nr. 9-19.

Ride Bergen – Størst i Hordaland:

Noen av syklene som ble brukt under VM på sykkel utstilt utenfor Ride Bergen sin butikk.

Da Ride Bergen flyttet fra Bergen sentrum til Åsane i 2009, var det mange som lurte på om dette var en lur idé.

Nå som årene har gått, viser det seg å ha vært et skikkelig bra sjakktrekk av Terje Bøe og Kai Ove Lekne, som eier firmaet sammen med Arne Oppedal. I år sluttet de med Kawasaki, og har nå agenturene for BMW, KTM og Husqvarna. Omsetningsmessig er Ride Bergen den største MC-butikken i Hordaland. Yamaha Bergen AS, som har høyere tall, selger både båter og motorsykler.

Butikken er noe av det flotteste vi har opplevd. Først står det BMW-sykler på rekke og rad, så kommer en til den oransje avdelingen (les KMT) og videre til Husqvarna før en kommer til bruktsykler og en stor utstyrsavdelingen. Hele lokalet med verksted og delelager er på ca. 1.000 kvadratmeter.

Ride Bergen arrangerer MC-turer og førerkurs for sine kunder. De var også sponsor for VM på sykkel i Bergen i 2017.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse