Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-klyngen i Åsane: MC-Marine

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. Først publisert i MC-avisa nr. 9-19. Arvid Håland (t.v.) sammen med selger Anders Kvarme og butikksjef Jonny Berland er veldig fornøyd med den nye lokalisjonen på Åsane. De er forhandler av Honda, Indian og Polaris. MC-Marine – Nyeste tilskudd: I mai flyttet MC-Marine fra Mind

Publisert:

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Først publisert i MC-avisa nr. 9-19.

Arvid Håland (t.v.) sammen med selger Anders Kvarme og butikksjef Jonny Berland er veldig fornøyd med den nye lokalisjonen på Åsane. De er forhandler av Honda, Indian og Polaris.

MC-Marine – Nyeste tilskudd:

I mai flyttet MC-Marine fra Minde til Skeidar-bygget ved siden av Åsane Storsenter og bussterminalen. Arvid Håland og gjengen har bygget opp en flott butikk og verksted.

Per Wiken og Arvid Håland startet MC-Marine AS i 1983. Grunnen til at de måtte flytte var at politikerne i Bergen liker bedre et tog som går utrolig sakte (les Bybanen). Bybanen skal utvides, og den nye linjen vil gå rett ved siden av det tidligere bygget til MC-Marine, noe som vanskeliggjør å drive MC-butikk derfra.

MC-Marine AS har alltid hatt et velorganisert verksted, og det samme kan sies om det nye verkstedet på Åsane. Vi tar ikke munnen for full når vi sier at det er et av Norges mest moderne MC-verksteder. Her er det åtte arbeidsstasjoner utstyrt med verkstøyskap som er helt like.

For de som følger med på MC-bygging, er Arvid Håland et kjent navn. I MC-avisa har vi skrevet om hans restaurering av en 1918 Wanderer som vant ”Beste Veteran” under Oslo Motor Show i fjor. I butikken står flere av byggene til Arvid utstilt, pluss 1969 Honda CB 750 K (med sandstøpt blokk) som var prototypen på CB750 K1. Her finner du altså både ny og gammel MC-glede!

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse