ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-klyngen i Åsane: Harley-Davidson Bergen

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. Først publisert i MC-avisa nr. 9-19. Harley-Davidson Bergen – Først i Åsane: Rett ved siden av Biltilsynet i Åsane finner du Harley-Davidson Bergen som var den første butikken som etablerte seg i Åsane i 2001. Etterhvert har det blitt seks MC-butikker på denne handelsplassen

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Først publisert i MC-avisa nr. 9-19.

Harley-Davidson Bergen – Først i Åsane:

Rett ved siden av Biltilsynet i Åsane finner du Harley-Davidson Bergen som var den første butikken som etablerte seg i Åsane i 2001. Etterhvert har det blitt seks MC-butikker på denne handelsplassen nord for Bergen mot Førde, men trendsetteren var som sagt H-D Bergen.

Butikklokalet er veldig synlig når en nærmer seg butikken. Det er god parkeringsplass på siden av bygget. Ved hovedinngangen er det plass til sykler og noen bord under takutstikket, noe som gjør at en kan slappe av og nyte kald og varm drikke uansett type vær.

Lokalene er innbydende, og her er selvsagt H-D Designstore med T-shirt til turister og besøkende, samt nye og brukte sykler for MC-interesserte. Eier Eric Rocca var på tur til Østlandet da vi var innom, men selger Ivar Erdal kan fortelle at selv om nysalget har vært lavere det siste året, har de et utrolig bra trøkk på brukte H-D.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse