Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-katalogen 2022 er her!

Dette er et stykke historie for oss i MC-avisa. Nr. 1-22/MC-katalogen 2022 er den tykkeste publikasjonen vi har laget noensinne – 152 sider pur og ekte MC-glede. Her er mye godt lesestoff samt presentasjon av alle MC-er som kommer på det norske markedet i 2022. Om du tenker å bare kjøpe én MC-publikasjon for 2022-sesongen, er det denne du skal ha! Her er litt om innholdet.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Redaktør Oddbjørn Myklebust og MC-avisas utgiver Ole Martin P. Eidevik reiste til Milano for å få med seg EICMA, årets store MC-messe. Her var mange av 2022-nyhetene til stede, noe vi selvfølgelig har satt av mange sider til.

Kyrre Hagen reiste til Spania for å testkjøre Hondas store nyhet for året, NT1100. En vakker touringmodell som det knyttes store forventninger til. Og skal vi tro Kyrre, er dette bra saker.

Som de fleste nok har fått med seg gikk vår faste bidragsyter Tore Huseby bort i begynnelsen av november. Dette er for alle oss i MC-avisa svært trist. Kyrre Hagen har skrevet minneord om Motorsyklisten Tore Huseby.

Triumph har ikke ligget på latsiden de senere årene med å produsere nytt. Det gjør de heller ikke for 2022. Nå er det blant annet Speed Triple 1200 RR som står for tur. Kim Hanøy reiste for MC-avisa til Spania for å bli bedre kjent med råtassen.

MC-mekanikere med fagbrev er det ikke for mange av her til lands. Hva består egentlig fagprøven av? MC-avisa var til stede da André Berland hos Motor Centeret på Bryne tok fagprøven.

Likevel MC fyller 20 år. Likevel MC er en interesseorganisasjon for personer med ulike funksjonsnedsettelser som likevel ønsker å kjøre MC. For mange har Likevel MC vært en døråpner for MC-drømmen.

Jan Drinka er bare 17 år, likevel la han ut på et ambisiøst eventyr. Han kjørte fra hjemstedet ved Orava-demningen i Slovakia tur/retur Nordkapp på en Jawa 50 cc fra 1974. Her kan du lese den fantastiske historien.

Australia del 3. Vi fortsette turen sammen Edi Alic gjennom Australia. Denne gangen er det den heftige Simpson Desert som stod for tur. Her er en av farene å bli dehydrert. Det ble Edi. Han måtte legge seg ned under en busk for å prøve å komme til hektene.

Så følger katalogdelen med alle motorsyklene som kommer på det norske markedet i 2022. Vurderer du å kjøpe ny motorsykkel til våren, bør du se gjennom denne. Her er alt samlet mellom to permer. God lesning!

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa nr. 1-22/MC-katalogen 2022 kan også kjøpes i løssalg
– eller bestilles direkte av MC-avisa: www.mcavisa.no/mc-katalogen

Annonse
Annonse