ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-Huset Nydal blir norsk Touratech-senter

I dag startet MC-messen i Gøteborg, og en av nyhetene er at MC-Huset Nydal AS blir norsk Touratech-senter. Ludvik (t.v.) hos MC-Huset kunne fortelle at de ventet varene i butikken på Hamar i slutten av februar. De kommer til å føre et lager på de mest populære varene og vil lage utstillingssykler av både BMW F 850 GS og R 1200 GS, samt den nye Honda CRF1000L Africa Twin. David Johansson (til høyre bildet) hos Touratech Nordic var fornøyd med å få en norsk partner, og kunne opplyse at de også v

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

I dag startet MC-messen i Gøteborg, og en av nyhetene er at MC-Huset Nydal AS blir norsk Touratech-senter. Ludvik (t.v.) hos MC-Huset kunne fortelle at de ventet varene i butikken på Hamar i slutten av februar. De kommer til å føre et lager på de mest populære varene og vil lage utstillingssykler av både BMW F 850 GS og R 1200 GS, samt den nye Honda CRF1000L Africa Twin.

David Johansson (til høyre bildet) hos Touratech Nordic var fornøyd med å få en norsk partner, og kunne opplyse at de også ville samarbeide med MC-Huset om Touratech sine turarrangementer.

På forhandlermøtet til BMW denne uken fikk MC-Huset prisen som årets BMW-forhandler i 2019. Og med dette kan faktisk MC-Huset Nydal skilte med prisene som årets MC-forhandler for både Honda og BMW i fjor. Vi kommer tilbake med en artikkel om MC-Huset i neste nummer av MC-avisa (#3-20).

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse