ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

MC-Huset Nydal AS vokser og utvider med to nye ansatte

Fakta om MC-Huset Nydal AS:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, MC-Huset Nydal AS:

I forrige uke startet Audun Solheim ved delelageret hos MC-Huset Nydal AS, mens Tony Nilsen tok fatt på stillingen som selger på Honda denne uken. Med disse nyansettelsene hos MC-Huset Nydal AS kan vi nå telle 18 ansatte i full stilling i virksomheten som ligger ved rett i nærheten av Hamar, men i Ringsaker kommune. Butikken er ellers kjent for å betjene kunder over hele landet, med kjøring og henting av sykler i hele Østlandsområdet.

Per Almestrand og aksjeeiere samlet foran butikken. I 50-årsjubileumsåret trekker Per seg ut som eier og overlater aksjene til sine nærmeste. (Foto: Jon A. Lystad)

– Vi gleder oss stort til sesongen og at guttene blir varme i trøya, sier Stine Svenkerud som er markedsansvarlig for MC-Huset Nydal AS.

Mc-Huset Nydal AS som feirer 50 år i år har solgt kjøretøy for opp mot 1 milliard siden Per Almestrand overtok firmaet i 1971. Selskapet satser som en sprek ungdom, og de nye ansettelsene er et viktig bidrag for å styrke fokus på kundene.

– I Corona og COVID-19 tiden er det dessverre mange som vurderer permitteringer eller oppsigelser. Vi tenker motsatt. Det er nå vi må satse på våre ansatte, øke kundefokuset, jobbe digitalt og verne om våre felles verder som er godt samhold i selskapet, sier Stine Svenkerud.

Fra venstre: Tony Nilsen, Selger Honda, og Audun Solheim, Delelager.

– Gjennom å styrke teamet øker vi også vår salgskraft ved inngangen til MC-sesongen. Det er mye nytt å sette seg inn i, men det er gøy med nye utfordringer sier Tony Nilsen. Han kom til jobben etter å ha jobbet 8 år med å gi god service til barn i en lokal barnehage som barneveileder, samt har fagbrev innenfor salg og service. Han ville tilbake å jobbe med salg, noe han har gjort tidligere i karrieren som ansatt hos Biltema.

– Læringskurven er bratt, men med erfaring fra delelager fra før så går dette fint. Det er kjempemorsomt, sier Audun Solheim. Han har en rik bakgrunn med solid erfaring blant annet i fra egen næringsvirksomhet og har også fagbrev innenfor salg og service. Han har også tatt videre utdanning innen økonomi.

MC-Huset Nydal AS fyller 50 år i år og er forhandler av BMW MC, HONDA MC, TGB ATV og Vespa/Piaggio. Vi har ett stort utvalg av kjøreutstyr og tilbehør fra en rekke solide merkevarer. MC-Huset Nydal AS er også autorisert merkeverksted. Du finner MC-Huset Nydal AS i Furnes 6 km nord for Hamar, og en drøy time nord for Oslo. MC, ATV, snøscooter, verksted og utstyrssalg sikret butikken en omsetning på rett over 78 millioner kroner i 2020. Driftsresultatet ble ca. 3,7 millioner. MC-Huset Nydal AS forventer god vekst i 2021. Selskapet eier tomten og eiendommene hvor virksomheten. Per Almestrand overtok butikken i januar 1971 da den forrige eieren flyttet til Australia. Resten er historie.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse