ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-en i mitt hjerte – Harley-Davidson 883 Iron

Leserinnlegg fra Egil Schmidt: Jeg har hatt mange motorsykler opp gjennom årene. Både Engelske og Japanske. Men de siste 30 årene har jeg bare kjørt Harley-Davidson. Det er den kuleste sykkelen etter min mening. Det har blitt mange Big-Twin og noen Sportstere. Den siste sykkelen var en Softail Slim 1800 cc. En utrolig sykkel. Men jeg begynner å dra på årene, og jeg begynte derfor å se meg om etter en lettere og mer håndterlig modell. Valget falt på en Harley-Davidson 883 Iron. Jeg liker det matt

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Leserinnlegg fra Egil Schmidt:

Jeg har hatt mange motorsykler opp gjennom årene. Både Engelske og Japanske. Men de siste 30 årene har jeg bare kjørt Harley-Davidson. Det er den kuleste sykkelen etter min mening.

Det har blitt mange Big-Twin og noen Sportstere. Den siste sykkelen var en Softail Slim 1800 cc. En utrolig sykkel. Men jeg begynner å dra på årene, og jeg begynte derfor å se meg om etter en lettere og mer håndterlig modell. Valget falt på en Harley-Davidson 883 Iron. Jeg liker det matt svarte, og det ser ut som den er customisert på fabrikken. Det er selvfølgelig en helt annen motor enn den som stod i Slim’n. Men det holder for meg – 53 hestekrefter. Jeg skal bare cruice inn i alderdommen med den.

Men det har blitt litt å gjøre med den også: Harley-Davidson messing deksler, fram ytter-sett, messing-håndtak, messing-fothvilere, kortere støtdempere, nytt eksosanlegg ... osv. osv. Så nå begynner Ironen å bli sånn som jeg vil ha den – I første omgang...!

Har du en spesiell motorsykkel som du har lyst å vise på MCavisa.no?

Send noen flotte bilder og en tekst om sykkelen/syklene på ca. 300–400 ord til post@mc-avisa.no.

Flere bilder:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse