ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa tester: Klim Kodiak jakke og bukse

Vi er stort sett vant til europeisk kjøreutstyr her på berget. Kjøreutstyr fra europeiske produsenter følger samme hovedlinjer, selv om de kan skille seg ganske mye på detaljer. Den graden av konformitet gjør at vi føler oss hjemme i utstyret – om det nå kommer fra Sverige, Finland, Italia eller andre. Klim er amerikansk og er faktisk forbausende forskjellig fra den vedtatte europeiske normen. De bruker løsninger som er uvanlige, men effektive og har overraskende vri på en del detaljer. Klim Kod

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi er stort sett vant til europeisk kjøreutstyr her på berget. Kjøreutstyr fra europeiske produsenter følger samme hovedlinjer, selv om de kan skille seg ganske mye på detaljer. Den graden av konformitet gjør at vi føler oss hjemme i utstyret – om det nå kommer fra Sverige, Finland, Italia eller andre.

Klim er amerikansk og er faktisk forbausende forskjellig fra den vedtatte europeiske normen. De bruker løsninger som er uvanlige, men effektive og har overraskende vri på en del detaljer.

Klim Kodiak – som vi har under testing – er en touringdress i øvre klasse med Goretex Pro som hovedmateriale, og vi har tenkt å utsette den for skikkelig norsk høstvær for å se hva den duger til.

Vi kommer tilbake med en utfyllende rapport i MC-avisa over nyttår.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse