ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa tester den nye Africa Twin 1100

MC-avisa tester nye Honda CRF1100L Africa Twin på Sardinia nå. Utsendte Kyrre Hagen tester Adventure Sport-varianten på ulike underlag og Standard-modellen med knastedekk. Den nye modellen er sterkere og lettere. Dessuten er de spekket med teknologi. At dette er bra saker, er det lite tvil om. Syklene er på mange måter nye. Med ny, motor, ramme, baksving og plastikk. Dessuten har de flott tutchskjerm. Det merkes at sykkelen har mere krefter enn tusenkubikkeren. Så langt faller det vi ser og kj

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MC-avisa tester nye Honda CRF1100L Africa Twin på Sardinia nå. Utsendte Kyrre Hagen tester Adventure Sport-varianten på ulike underlag og Standard-modellen med knastedekk.

Den nye modellen er sterkere og lettere. Dessuten er de spekket med teknologi. At dette er bra saker, er det lite tvil om. Syklene er på mange måter nye. Med ny, motor, ramme, baksving og plastikk. Dessuten har de flott tutchskjerm.

Det merkes at sykkelen har mere krefter enn tusenkubikkeren. Så langt faller det vi ser og kjenner i smak. Testen av denne spennende 2020-modellen fra Honda kommer i MC-avisa nr. 1-20 / Norsk MC-katalog 2020.

Flere bilder fra testingen på Sardinia:

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse