Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nummer 7-20 er i salg nå!

Sommeren har endelig kommet, og med den nummer 7 av MC-avisa. Som vanlig er utgivelsen fullpakket med spennende MC-stoff. Også denne gangen har vi noe for enhve

Publisert:

Sommeren har endelig kommet, og med den nummer 7 av MC-avisa. Som vanlig er utgivelsen fullpakket med spennende MC-stoff. Også denne gangen har vi noe for enhver MC-interessert. Dette er noe av det vi byr på:

Av: Oddbjørn Myklebust.

Rolf Marthinsen har hatt et blidt møte med en av de råeste bøllene i Streetfighter-segmentet, KTM 1290 Super Duke R. De 180 hestekreftene som bor i denne motoren er elleville, og byr på frydefulle akselerasjoner. Med splitter nytt chassis vil nok interessen for denne råtassen være enda større.

Triumph Thruxton RS er en flott klassiker som serveres både med og uten kåpe. Tore Huseby har tatt seg en svingom på den engelske levende legenden som nå kommer i en RS-utgave. Tore beskriver den som en Rolls Royce på to hjul, og det sier ganske mye!

Mange av våre lesere spør etter flere artikler på brukte MC i og med at mange kjøper brukt. Spør dere – svarer vi! Ole-Andreas Isdahl tok med seg tre kamerater og fire brukte Adventure/touringsykler på helgetur: 2016 MV Agusta Turismo Veloce 800, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin DCT, 2012 BMW R 1200 GS og 2015 KTM 1290 Super Adventure T.

Har du hørt om Voge? Voge er toppmerket til kinesiske Loncin, som er en av verdens største MC-produsenter. De har jobbet tett sammen med BMW Motorrad og produsert både motorer og tohjulinger. Loncin har også gående et samarbeid med italienske MV Agusta. Redaktør Oddbjørn Myklebust har prøvekjørt Voge 500R. Dette er en tøff gatesykkel med en meget rimelig prislapp. Et spennende bekjentskap.

Lett MC er mer i skuddet enn på lenge, og i vår spalte Litt Lett treffer du to unggutter som mener MC er tingen. Kjekt at så mange unge velger å ta lappen på motorsykkel!

I serien “To old to wait” har vi fulgt Aage og Marit Andersen fra kyst til kyst og tilbake igjen over det nordamerikanske kontinentet. Nå er de tilbake i gamlelandet, og Aage har tatt seg en Norgestur. Til tider kjølig, men også utrolig vakkert.

Det å utstyre en motorsykkel for tur er ikke alltid enkelt. Hva bør en ha med og ikke? Kyrre Hagen har "pimpet opp" sin Yamaha Ténéré 700 for tur i skog og mark. Men denne utrustningen kan i stor grad også leveres til andre lignende MC. Uansett, Kyrre har stor erfaring med å ferdes i diverse terreng, og han tar ikke med seg noe som ikke kan brukes. Lytt til erfarne MC-folk.

Kjøretrening har alltid vært fokus i MC-avisa. Jarl Hole ble med Trygg MC i slutten av mai til Rudskogen hvor kurset ble avholdt innenfor Korona-pandemiens retningslinjer. Jarl bruker ordet innertier i overskriften. Det sier vel det meste...

Redaktør Oddbjørn Myklebust ble lei av å ikke gjøre noe fornuftig i tiden da alle ble oppfordret til å holde seg hjemme. Han kjøpte seg en slukøret, tilårskommen Kawasaki og målet var å bygge seg en caféracer. Resultatet ble vel mer en "caféscrambler". De grove dekkene har gitt sykkelen tilnavnet «Knaste».

Dette, bransjestoff, produktnyheter, produkttester og mye mer får du i MC-avisa nr. 7-20.

Er du ikke abonnent, bør du bli det, det lønner seg og i tillegg får du herligheten helt hjem. Du kan også kjøpe den i kiosk. Prisen for helårsabonnent (10 nummer) er kun 599,-

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

Annonse
Annonse