Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nummer 5/6-20 er i salg nå!

Nå er 100 sider MC-sprengstoff ferdig presset og klar for lesning. Dette er vårt Touringnummer, og derfor er det fullstappet med spennende reiseopplevelser. Me

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå er 100 sider MC-sprengstoff ferdig presset og klar for lesning. Dette er vårt Touringnummer, og derfor er det fullstappet med spennende reiseopplevelser. Men det er også tester av motorsykler og mye annet godstoff.

På grunn av Coronakrisen har vi funnet det nødvendig å slå nummer 5 og 6 i sammen. Håper på forståelse for dette.

Rolf Marthinsen har testkjørt Ducatis nye Streetfighter V4S, en av årets gjerne mest spennende nyheter. Og ifølge Rolf er dette litt av en råtass!

Redaktør Oddbjørn Myklebust rakk en tur til Florida rett før Corona-pandemien. Her rullet han rundt på Indians nye bøllebagger, Challenger. Dette er en godt utstyrt bagger som kan krysse kontinenter. Denne er utstyrt med Indians nye væskekjølte PowerPlus motor.

Kyrre Hagen har ved flere ganger gjestet Marokko. I dette nummeret finner du hans reisetips fra et land som har enorme veistrekninger å bryne seg på. Her kan du kjøre både on og off road. I tillegg byr også Marokko på et svært gjestmildt folk.

Svenske Helene Lundgren tar oss med til Gotland, en øy som faktisk har sin egen racerbane. I tillegg bugner det av MC-kultur på øya, så her er det mye å oppleve. I tillegg skal den svenske øya også varte opp med svingete MC-vennlige veier.

Tasmania, de fleste av oss har nok ikke vært der. Vi snakker tross alt om en øy som ligger helt på den andre siden av jordkloden, utenfor kysten av Australia. Gunnar Lundal tok med seg en H-D Road King ut til øya, og fikk seg en fantastisk opplevelse. Den deles her.

Et gammelt sagn sier at da Gud skapte verden, samlet han alle restene fra sitt skaperverk og kastet det ned og tråkket på det. Slik ble Sardinia til. Vår supertourer, Kyrre Hagen, besøkte den italienske øya som byr på de vakreste MC-opplevelser.

125-kubikkere er i skuddet som aldri før. Mange kjøper ny, men det er også en del som velger å kjøpe brukt. Vår spesialist på lett MC, Jon Asgeir Lystad, mener at det går an å gjøre et godt bruktkjøp til under 25.000,-. Han har laget en sammenstilling av åtte bruktfavoritter.

BMW Motorrad Days i Garmisch, har du vært der? Det har Kirsti Holden. Her samles 40.000 BMW-entusiaster til noen innholdsrike dager i storslått natur. Årets treff er avlyst på grunn av Corona-omstendighetene. Men sjansen er stor for nytt arrangement i 2021, så det er bare å drømme...

Per Strømsæther fra Asker har fulgt drømmen – drømmen om sand og ørken. Han har kjørt Africa Eco Race, eller «the race to Dacar» som de liker å kale det. Kyrre Hagen har laget en artikkel om Pers MC-bragd.

Dette er bare noen av artiklene du finner i årets Touringutgave. Nå som vi ikke selv kan reise til fjerne himmelstrøk, er det godt å kunne drømme seg bort og glede seg til grensene åpner igjen.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

Annonse
Annonse