ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 8-2018 i salg nå!

Få med deg denne utgaven av MC-avisa! Her er noe av det vi byr på i nummer 8-2018: Vår svenske medarbeider Manfred Holz har testet BMWs nye F 850 GS og har fått mange gode inntrykk! Vår spesiallist på lettvektere Jon Asgeir Lystad har tilbrakt en dag sammen med Honda CB125R. Det er tydelig at Honda er på MT jakt... Redaktør Oddbjørn Myklebust har kjørt gjennom Moseldalen, noe av det vakreste Tyskland har å by på. Australia er for de fleste av oss et fjernt mål for motorsykkelferie. SvenskeHelene

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Få med deg denne utgaven av MC-avisa! Her er noe av det vi byr på i nummer 8-2018:

Vår svenske medarbeider Manfred Holz har testet BMWs nye F 850 GS og har fått mange gode inntrykk!

Vår spesiallist på lettvektere Jon Asgeir Lystad har tilbrakt en dag sammen med Honda CB125R. Det er tydelig at Honda er på MT jakt...

Redaktør Oddbjørn Myklebust har kjørt gjennom Moseldalen, noe av det vakreste Tyskland har å by på.

Australia er for de fleste av oss et fjernt mål for motorsykkelferie. SvenskeHelene Lundgren har gjort det. Og fra denne turen serverer vi touringartikkenen "Rød jord og kenguru".

En av våre nye bidragsytere, Anette Veggeberg, har laget en artikkel om hennes favorittaktivitet, Supermoto. Her kjøres det så vel på asfalt som på grus og i et forrykende tempo selvfølgelig.

Svein Berli har besøkt MC-museet på Hochgurgel og sett mange motorsykkelikoner på nært hold.

Tore Huseby bidrar med en brukttest på BMW R 1100 S. Som han selv uttrykker det: Verdens tyngste og tregeste racersykkel?

Dette er bare noe av innholdet i nummer 8-18. I tillegg finner du mye annet spennende lesestoff!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse