ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 7-18 i salg nå!

Nok et nytt nummer av MC-avisa er i salg nå. Den flotte forsommeren har gjort sitt til at mange har fått kjørt mange mil på to hjul allerede. Det er virkelig m

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nok et nytt nummer av MC-avisa er i salg nå. Den flotte forsommeren har gjort sitt til at mange har fått kjørt mange mil på to hjul allerede. Det er virkelig mye å glede seg over med en slik start på sesongen. I dette nummeret av MC-avisa finner du:

Erling Kristiansen har vært i Kitzbühel og prøvekjørt Yamahas nyeste oppfinnelse, Niken. Ekte motorsykkel på tre hjul, er det mulig? Vel, her får du i vert fall Erlings synspunkter.

Suzuki er endelig tilbake i lettvekt-businessen igjen med GSX-S125. Vår ekspert på 125 cc, Jon Asgeir Lystad, har testkjørt nyheten for å finne ut hva den er god for.

MC-avisa ble invitert av danske MagaCin.dk til å bli med på deres kåring av "Årets MC" i Danmark. Importørene stilte med nye 2018-modeller, og dette utgjorde ca. 30 motorsykler som skulle testes og evalueres. Vi sendte Tore Huseby som vår representant, og han fikk et par travle dager med mye kjøring både på landevei og bane. Og vinneren ble ...

Torvald Sæby og Ingvild Bolme er rutinerte MotoGP-entusiaster og tok turen til magiske Mugello. En fartsfest i motorbrøl, sol, varme og farger.

I vår artikkelserie "Vi kjører klassisk" tar Jon Asgeir Lystad for seg Ducati 750 Sport 1990-modell. "Billig, men bra" er overskriften...

Jarl Hole har vært på flere arrangementer med fokus på trafikksikkerhet, noe som alltid er viktig for oss motorsyklister. God lesning for de av oss som er opptatt av å ferdes trygt i trafikken.

Per Christian Jensen samler på motorsykler, han har til og med laget heis for å fylle opp flere etasjer. Frode Asphaug-Moe har avlagt samleren et besøk for å se den flotte samlingen av tohjulinger.

Team HH, det vil si Kyrre Hagen og Tore Huseby, har vært på det som må være verdens råeste gateløp. North West 200 arrangeres hvert år i Nord-Irland. Har du ikke hørt om det, bør du absolutt lese denne artikkelen i MC-avisa nr. 7-2018.

Dette er bare noe av innholdet i nummer 7-18. I tillegg finner du mye annet spennende lesestoff!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse