Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 6-22 TEST er i salg nå

Nummer 6 av MC-avisa som er i salg nå er vårt store testnummer. Her finner du tester på en rekke av årets nye modeller. Mye spennende stoff for den som elsker motorsykler. Dette må du bare få med deg!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Ducatis Desert X er en av årets store adventurenyheter. Vår anerkjente eventyrer Kyrre Hagen har testet det nye italiens verktøyet, og det kan brukes til mye.

Yamaha har overbevist mange med sin Ténéré 700. For 2022 stepper de opp noen hakk. Den nye utgaven har fått tilnavnet World Raid. MC-avisas super-eventyrer Edi Alic reiste til Spania på presselanseringen. Edi mener at denne kunne han ta på en virkelig langtur.

Royal Enfield har steget med 40 % på salgstattstikken i år, og det er ikke uten grunn. Nå lanserer de sin nye Scram 411, en scrambler fiks ferdig rett fra fabrikken. MC-avisas anerkjente Ole-Andreas Isdahl har kjørt og testet, og han endte opp med å kjøpe to!

Aprilias RS 660 var en stor nyhet i fjor og endelig fikk vi i MC-avisa kloa i en til å kjøre test. Tidligere redaktør Victor Øvregaard trivdes godt på RS-en og mener at den er svært anvendelig til mye.

Yamaha Tracer 9 GT er en populær modell med stort bruksområde. Kyrre Hagen har stiftet nærmere bekjentskap med den siste utgaven av denne modellen, og kaller den for en temperamentsfull japaner.

Fantic er det gjerne ikke så mange som har hørt om. Ole-Andreas Isdahl har prøvekjørt Fantic Caballero 500 Rally. En stilfull italiensk scrambler med stort potensiale.

Indian Pursuit er en stor nyhet fra Indian, ja for denne sykkelen er virkelig stor. Den har alt som trenges for de lengste turene, både krefter og komfort. Kyrre hagen reiste til de franske alper som MC-avisas representant på lanseringen. Det ble en stor opplevelse for Kyrre.

Harley-Davidson Low Rider ST er en av de nye modellene for 2022. En videreføring av den kjente Low Rideren. Nå kommer den med helt ny kåpe og sidevesker hentet fra Sport Glide.

Voge er på god vei inn på det norske markedet. Redaktør Oddbjørn Myklebust har testet den nye 500AC, og ble imponert både av kjøreegenskaper og kjøreopplevelse.

For 2022 har Honda oppdatert alle sine 500-kubikkere. Vår anerkjente adventureekspert Kyrre Hagen har testet Honda CB500X. En god sykkel har blitt enda bedre.

Harley-Davidsons Pan America Spesial har fått en del oppdateringer for 2022. Ole-Andreas Isdahl har testet den nye utgaven, og han ble imponert.

Familiefeider: I en familie er det som regel alltid kamp mellom brødre om å være størst og sterkest. Alle kjenner vi til lillebroren som alltid skal prøve å være bedre enn de største. Er det slik også med motorsykler? Både Triumph og KTM har sykler i samme segment, men med ulike størrelser. Er det slik at størst alltid er best? Tor Henry Omland og Kim Hanøy har sett på dette.

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 6-22. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg.

Annonse
Annonse