ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 6-21 er ute nå – stort TEST-nummer

Her er det et stykke historie vi byr på. Dette er det første TEST-nummeret vi har gitt ut i løpet av vår 39-årige historie. Flere av årets største nyheter finner du her. 100 sider proppfullt med spennende MC-stoff. Her er noe av det du finner i bladet:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Redaktør Oddbjørn Myklebust har testet Trident 660, Triumphs råtøffe bidrag til mellomklassen. I dette segmentet er konkurransen allerede stor, men Triumph har utviklet en råtass som helt sikkert vil sikre dem markedsandeler.

Kyrre Hagen har testen den nye KTM 1290 Super Adventure S, en sykkel han allerede har et godt øye til. Kyrre har nemlig hatt boene en tidligere utgave av denne i garasjen. KTM vet å levere, og den nye utgaven har ifølge Kyrre blitt enda bedre.

Yamaha har vist oss en rekke nyheter og oppdateringer de siste årene, en av dem er Tracer 7 GT. Anders Eidevik har testet 2021-utgaven og kan bekrefte at vi her snakker ukomplisert mellomklassetouring.

Suzukis Hayabusa er for mange en av årets store nyheter. Ole-Andreas Isdahl har testet årets utgave av den levende legenden. Hayabusaen tok Ole-Andreas med storm. – Hayabusa er bare en fantastisk motorsykkel, og du trenger ikke kjøre superfort for å ha det morsomt, sier Isdahl.

Ducati har også gjort mye for 2021-sesongen. De har blant annet en helt ny utgave av deres legendariske Monster. Ole-Andreas har moret seg sammen med denne Monster 950 og kan bare konstatere at Ducati vet å henge med på den teknologiske utviklingen, dette er bra saker.

Honda gjør det bra med deres mellomklasse-modeller. De har blant annet flere 500 cc modeller utrustet med parallelltwinmotor. Anders Eidevik har testet naken/gate-utgaven av disse, CB500F. Anders mener at Honda nok en gang har truffet spikeren på hodet.

Versatil sportstourer er tittelen på artikkelen om Kawasaki Versys 1000 S. Kyrre Hagen har gitt Versys den tittelen fordi den er en svært allsidig og mangesidig. Den kan brukes til så mangt, så sant underlaget er asfalt. Den er svært stabil og god å kjøre, meddeler Kyrre.

Lett MC er i medfart, og salget har økt kraftig de senere årene. På toppen av salgsstatistikken troner Yamaha MT-125. Oddbjørn Myklebust fikk en dag sammen med denne 125-utgaven av MT-serien og kan bare konstatere at her får en virkelig mye motorsykkel for pengene.

Stilsikker råtass, da er det BMW R nineT Scrambler vi snakker om. Vår nettredaktør Anders Eidevik har moret seg sammen med denne vakre retromodellen. Ikke bare ser den bra ut, den har utrolig mye å bidra med både hva kjøreegenskaper og motorglede angår.

Mot Øst, del 5. Turen går videre sammen med Edi Alic. Denne gangen er det vakre Sumatra som står for tur.

Det er ikke hver dag noen her i Norge vinner en helt ny motorsykkel, men det gjorde Andreas N. Rødby. Andreas deltok i konkurransen Indian Motorcycle arrangerte sammen med Radio Rock. Premien, den helt nye Indian Chief, har en prislapp på 312.000,-. Litt av en premie for den heldige vinneren.

Scooter og adventure er en rar kombinasjon. Våre eminente journalister Ole-Andreas Isdahl, Peter O. Carlsson og Anders Eidevik prøvde seg på dette i Telemark. De tok med seg Yamaha Xmax 300 Tech max, Honda Forza 350 og BMW C 400 GT og satte kurs rett ut i skogen.

WIMA Norway (Women's International Motorcycle Association) har vært svært aktive den senere tid med både mekkekurs og kjøretrening på bane. Bente Bergøy deltok på «rustløserkurs» på Reve i Klepp. 25 damer svingte seg på den svingfoldige gokart-banen om mye nyttig lærdom ble formidlet.

KNA Raceway Sokndal: Nå står snart et nytt storslagent motorsportsenter klar i Sokndal. Innendørs crossbane er allerede operativ, men i disse dager legges asfalt på det som blir utendørs baneanlegg. Tor Henry Omland har besøkt anlegget som kommer til å bli et motorsportmekka på Sørvest-landet.

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 6-21. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg. Klikk her for å søke opp utsalgssteder nær deg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse