ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 6-19 i salg nå!

MC-avisa nr. 6-19 er på vei ut i bladhyllene og til våre abonnenter akkurat NÅ!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2022 kl 11:55

ANNONSE
Annonse

I nummer 6-19 har vi blant annet dette å by på:

Vår redaktør Oddbjørn Myklebust har vært i California og teste årets store nyhet fra Indian. FTR 1200 S har sine røtter innen dirt track racing, men denne er gjort om for gatebruk. Produsenten hevder at denne setter en ny standard for American motorcycle performance, en påstand vår testfører bare kan nikke anerkjennende til...

Moto Guzzi har fått svært mye oppmerksomhet for deres nye V85 TT. Kyrre Hagen har tatt advenureren med seg ut på norske veier for å bli bedre kjent med nykomlingen. Moto Guzzi er noe for seg selv, og det er også denne. Kyrre fant seg godt til rette og hadde mye gøy og komfortabel moro.

Regjeringen har bestemt seg for å redusere avgiftene på MC. Selv om det ikke er så mange kronene, er vi likevel takknemlig hver gang prisene går ned. I nr. 6-19 har vi sett nærmer på hvor mye reduksjonen faktisk utgjør på flere av de mest populære modellene.

Ole-Andreas Isdahl har kjørt MV Agusta Turisimo Veloce 800 Lusso RC, en sykkel med navn så langt at man nesten mister pusten av å uttale det. I følge Ole-Andreas kan kan også nestet miste pusten av kreftene og kjøreopplevelsen denne sykkelen varter opp med. Få med deg hele testen i bladet.

Lettvektere, altså 125 cc, selger som varmt hvetebrød om dagen. MC-avisas spesialist på denne vektklassen, Jon Asgeir Lystad, har satt sammen en oversikt av de mest populære lettvekterne. Vel verdt å få med seg om du selv eller du har noen i familien som er på jakt etter 125 cc.

Andre Bruer Stepanoski har vært utenlands og testet Dunlops nye SportSmart MK3 dekk. Dette er et nytt sportsdekk hvor produsenten har tatt i bruk ny gummiblanding for å sikre makismalt veigrep.

Kjenner du navnet Mia Rusthen? Ikke det, eller har du blitt forbikjørt av henne, uansett, du kan du bli kjent med Mia her. Da hun var liten ville hun bli ballerina, men det var helt til hun ble med far på Rudskogen. Nå er det racing som teller, og denne jenta er rask.

I serien "De skapte MC-historie" har vi denne gangen kommet frem til Giacomo Agostini. En levende legende som fremdeles er i besittelse av flest MotoGP VM-titler.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse