ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 6-18 i salg nå!

Sommeren har truffet Sør-Norge for fullt, og en herlig MC-sesong er godt i gang. MC-avisa nr. 6-18 er i salg nå, og det er mange gode grunner for å sikre seg et eksemplar. Her får du en smakebit på hva dette bladet inneholder av godt MC-lesestoff. Husqvarna Vitpilen 701 MC-avisa svenske medarbeider Manfred Holz har stiftet bedre bekjentskap med Husqvarna Vitpilen 701. En særegen motorsykkel som har fått ekstremt mye oppmerksomhet. Men hvordan er den å kjøre? Honda CB1000R+ Andre Stepanoski har k

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sommeren har truffet Sør-Norge for fullt, og en herlig MC-sesong er godt i gang. MC-avisa nr. 6-18 er i salg nå, og det er mange gode grunner for å sikre seg et eksemplar. Her får du en smakebit på hva dette bladet inneholder av godt MC-lesestoff.

Husqvarna Vitpilen 701

[Video mangler etter import...]

MC-avisa svenske medarbeider Manfred Holz har stiftet bedre bekjentskap med Husqvarna Vitpilen 701. En særegen motorsykkel som har fått ekstremt mye oppmerksomhet. Men hvordan er den å kjøre?

Honda CB1000R+

Andre Stepanoski har kjørt en av Hondas store nyheter for året. CB1000R+. Honda satser nytt design og i følge Andre resterer den bra på veien også.

Harley-Davidson Sportster Forty Eight Special og Iron 1200

[Video mangler etter import...]

Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært i Kroatia og kjørt Harley-Davidson Sportster Forty Eight Special og Iron 1200. Den amerikanske cruisergiganten leverer "nye" modeller på løpende bånd om dagen.

Yamaha Tracer 900 og Tracer 900 GT

Yamaha har gjort stor lykke med sine Tracer modeller. For 2018 har de oppdatert ytterligere. Frode Moe har kjørt både Tracer 900 og Tracer 900GT. En allrounder som er med på det meste.

Indian Chieftain Limited

Vi har også prøvekjørt Indian Chieftain Limited. En stor touringcruiser med nytt design i front.

Touring i Portugal

Binge og Helena tar oss med på touring til Portugal. På svingete veier mellom vinranker og vakker natur.

Dunlop SportSmart TT

Dunlop har kommet med et nytt dekk de kaller SportSmart TT. Andre Stepanoski har vært på Monteblanco Circuit i Sør-Spania på dektest.

Dette er bare noe av innholdet i nummer 6-18. I tillegg finner du mye annet spennende lesestoff!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse