ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 5-21 er ute nå!

Denne våren kommer våre utgaver på løpende bånd, og nummer 5 er allerede – eller snart – ankommet våre abonnenter og utsalgssteder. Her byr vi på 84 sider fullstappet med spennende MC-lektyre. Her er noen av sakene i nr. 5-21:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Vår svenske medarbeider Manfred Holz har testet Indians store nyhet for året, nye Chief. På grunn av begrensede forsendelser måtte dette gjøres i Sverige, og da er Manfred rett mann. Han er svært fornøyd med motorsykkelen som feirer at det i år er 100 år siden første Indian Chief ble lansert.

WIMA Norway har arrangert mekkekurs flere steder i landet. Flerer og flere kvinner og jenter ønsker å lære om hvordan de kan ta vare på og stelle tohjulingen. Her fikk de mange nyttige tips.

Kyrre Hagen er mannen som ferdes der alle skulle tru at alle måtte snu. Når en ferdes slik er det en fordel med god navigasjon. Kyrre har testet ut Osman-appen på en mobiltelefon dedikert til formålet, og her gir han oss en innføring i hvordan dette fungerer.

Er du på jakt etter en lettvekter? MC-avisas spesialist på 125 cc, Jon Asgeir Lystad, har sett nærmere på brukt lettvekt. Her er gode tips for å gjøre en tryggest mulig handel.

HUBridings opphavsmann er MC-avisas Ole-Andreas Isdahl. Her forteller han litt om da ideen ble unnfanget og hva konseptet HUBriding egentlig er.

I vår serie «Vi kjører klassisk» tar Jon Asgeir Lystad denne gangen for seg en juvel fra 1976, Kawasaki Z 900. Artikkelen heter «Koseversting», da sier mye seg selv...

Anders Eidevik og Peter O. Carlsson startet sesongen på Royal Enfield Himalayan 411 og Continental GT 650. Her får vi deres opplevelse av å starte en ny MC-sesong på Indiske storselgere.

I fjor reiste Tore Huseby og «Brynje-Birgitte» på Norgesferie. Tore har kalt artikkelen «Smittefri supersommerferie». Turen gikk over hei og fjell til hav og fjord. Bildene taler sitt klare språk. Norge er et flott land å feriere i på to hjul.

Kyrre Hagen var også på tur i fjor, men det var i september. Han besøkte Tom Cruise i Hellesylt, men ble desverre ikke med på filmopptakene. Da gikk ferden videre til Smøla, Trollstien, helt til Kanari og Kaffe.

Edi Alic følger vi videre østover gjennom India og Sør-Øst Asia. I Longwa møtte han på de legendariske hodejegerne, men han kom heldigvis fra dem med hodet i behold.

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 5-21. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg. Klikk her for å søke opp utsalgssteder nær deg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse