ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 3-22 er i salg nå

Dette er en litt spesiell utgave av MC-avisa. Flere av artiklene er rettet mot ferske motorsyklister. Hvorfor det? Fordi det er svært mange som tar lappen på MC i disse dager, og for disse er det mange ting å sette seg inn i. Vi har kalt det SESONGSTART. Rett og slett fordi det er mange som nå står foran sin første MC-sesong. Som vanlig er det mye annet også.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Husqvarna Norden 901 er et friskt pust på adventurehimmelen. Vår spesialist på adventure, Kyrre Hagen, har testet nykomlingen og er etter det vi forstår svært fornøyd. Selv og det var kaldt og tidlig på året, ble dette overskygget av kjøreopplevelse og kjøreglede.

Kyrre Hagen har også testet Honda CRF300 Rally. Headingen er: Fjerner frykten for grus. Ifølge Kyrre er dette er suveren sykkel for dem som ønsker å prøve seg på gruskjøring.

Vår unge nye medarbeider Ingrid Eidevik, som er i gang med å ta førerkort på MC, har snakket med kjøreskoleeier og lærer Morten Johnsen. Det er fulle kurs og mange interesserte, både unge og gamle.

[Video mangler etter import...]

Har du fått med deg første episode av MC-avisas nye Youtube-serie? Denne våren presenterer MC-avisa serien «Veien til MC-lappen» på Youtube og våre sosiale medier-kanaler. Serien skal følge Aaron og Ingrid på deres reise mot å få bestått førerprøve. Aaron skal ta klasse A1 mens Ingrid skal ta klasse A.

Det er lange køer hos biltilsynet for å ta oppkjøring. Jarl Hole har undersøkt situasjonen.

Hva er viktig å tenke på når man skal kjøpe MC-utstyr? Redaktør Oddbjørn Myklebust besøkte Kristian Kvilhaug hos MC-utstyr for å få gode råd og tips.

Kjøp av ny eller brukt sykkel – det er mye å sette seg inn i. Våre rutinerte medarbeidere Ole-Andreas Isdahl og Jon Asgeir Lystad gir oss gode råd og hjelp på veien.

Vi gir deg oversikt over de mest populære 125-kubikkerne på markedet. Du får også oversikt over de mest solgte A2 modellene. Mye nyttig informasjon til deg som skal kjøpe ny eller brukt motorsykkel.

MC-forsikring. Viste du at det er stor forskjell på prisen på forsikring? Type motorsykkel og din skadehistorikk har mest betydning for prisen. MC-avisas tidligere redaktør, Victor Øvregaard, har sett på saken.

På vår nettside spurte vi dere om å hjelpe oss med å lage en liste over hvor motorsyklister møtes. Vi fikk mange svar. Oversikten kan du se i dette bladet.

MC-bransjen omtales gjerne som selve livslinjen i det norske MC-miljøet. Før var det klubbene, nå er det i stor grad forhandlerne som er møteplassen. Ole Martin P. Eidevik har besøk flere av landets forhandlere. Noen av de treffer du her.

Dette er noe av det vi har å by på i nummer 3-22. Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun kr 599 for 10 nummer. Klikk her eller gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen.

MC-avisa kan også kjøpes i løssalg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse