ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 2-20 er i salg nå!

MC-avisa nr. 2-2020 er på vei ut fra trykkerier til postkasser og utsalgssteder over vårt langstrakte land. Dette er atter et spennende nummer med massevis av MC-stoff. Er du ikke abonnent, vil vi sterkt anbefale å tegne et abonnement. Det er mye billigere og så får du bladene rett i postkassen. Bedre blir det ikke. La oss se på innholdet i nummer 2: Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært på Tenerife og kjørt det som må være en av årets største og råeste nyheter. Triumph Rocket 3 har blitt enda me

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

MC-avisa nr. 2-2020 er på vei ut fra trykkerier til postkasser og utsalgssteder over vårt langstrakte land. Dette er atter et spennende nummer med massevis av MC-stoff. Er du ikke abonnent, vil vi sterkt anbefale å tegne et abonnement. Det er mye billigere og så får du bladene rett i postkassen. Bedre blir det ikke.

La oss se på innholdet i nummer 2:

[Video mangler etter import...]

Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært på Tenerife og kjørt det som må være en av årets største og råeste nyheter. Triumph Rocket 3 har blitt enda mer brutal med en motor på nesten 2,5 liter og vektreduksjon på ca. 40 kg fra forgjengeren. Den leveres i to utgaver, R og GT, og begge inngår i testen.

Team HH, Tore Huseby og Kyrre Hagen, lar seg ikke stoppe av vinteren. De har allerede gjennomført årets første test her til lands. Denne gangen har de kjørt Royal Enfield Himalayan 411 mot en BMW G 310 GS for å sammenligne og finne styrker og svakheter. Royal Enfield har endelig fått norsk importør, Lazy Boyz i Oslo, og blir derfor tilgjengelig også på det norske markedet. Team HH testet syklene på forskjellig underlag, og gjerne steder de fleste av oss ikke ville kommet på å kjøre, og konklusjonen ble interessant.

Det norske markedet er stort på 125 cc, og derfor er det viktig for oss å få med disse modellene også i MC-avisa. Vår nettredaktør, Anders Eidevik, reiste til Spania for å testkjøre Yamahas nye utgave av MT-125. Høyst sannsynlig vil det bli solgt mange av denne modellen utover våren.

Vår frilanser Kyrre Hagen er mest kjent for sin omgang med adventuresykler. I denne utgaven av MC-avisa har han "steget ombord" på en Honda Gold Wing, en ombordstigning som gjorde så store inntrykk at han måtte skrive om det.

Peter O. Carlsson møtte felles Vespaentusiast Carsten Boldrup på sin nyttårsferie. Boldrup har tre herligheter til i garasjen. Det gjemmer seg virkelig en Vespaentusiast bak enhver stein.

I nr. 2-2020 vil du også få hele fire reiseartiker:

Kyrre Hagen byttet ut ribbe, medisterpølser og surkål til fordel for jule-motorsykkelferie i Vietnam. Her fikk han en fantastisk reise i opplevelser, natur og kultur. Sammen med kamerat Inge Braaten og guiden Anh Doung kjørte de høyt og lavt, en offroadtur med spenning og mange høydepunkter. Som guiden sa: – Easy-Peasy Vietnamese...

Vi har tidligere annonsert at MC-avisa skal følge Nick Sanders på hans ferd verden rundt. Nå er vi i gang. I denne første reportasjen følger vi Nick på hans vei over det amerikanske kontinentet til han er vel fremme i San Francisco på vestkysten.

Vår frilanser Gunnar Lundal har vært "down under" på den australske sørøst-kysten og kjørt motorsykkel. Her får du Gunnars beretning om hvordan det er å cruise på andre siden av jordkloden. I tillegg skriver han også om en kvinne som han møtte langs ferden. En dedikert MC-lady med forkjærlighet for Indian motorsykler.

Noen liker skikkelige langturer. I denne kategorien finner du Aage og Marit Andersen. Under mottoet "Too old to wait" pakket de sykkel og bagasje og sendte dette til Halifax i Canada. På senhøsten i fjor kjørte de Canada på tvers, langt inn i Alaska og tilbake til vestkysten igjen. I de neste utgavene av MC-avisa får vi bli med på turen. I denne utgaven får du første etappe. Fra Nova Scotia, Newfoundland og Labrador. De opplever majestetisk natur, problemer med sykkelen og møte med bjørn. Skikkelig egenerfart spenning med andre ord.

Dette er bare noe av lesestoffet i nr. 2. I tillegg får du "Jeg og min MC" og flere bransjeartikler med blant annet CBP i Skien og nyåpning av AGM i Sarpsborg. De totale salgstallene for 2019 er med, og det er spennende lesning. 11.750 solgte tohjulinger i 2019, det er bra det. Sørg for at du får med deg all denne spennende lesningen!

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse