ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 2-19 like om hjørnet!

MC-avisa nummer 2-19 er på vei ut til våre kjære lesere. Nok et nummer fullstappet med MC-glede. Er du ikke abonnent, bør du vurdere å bli det. For kun 499,- får du ti nummer rett hjem i postkassen. Gå til "Bli abonnent" under "Abonnent" i menyen. I nummer to har vi artikler som: Kyrre Hagen har testet Triumphs nye Scrambler 1200. En tøff Scrambler som du ifølge Kyrre ikke skal bli overrasket om kjører forbi deg på grusveien i sommer. Vår nye frilanser, Anette Veggeberg, har vært i Spania og tes

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MC-avisa nummer 2-19 er på vei ut til våre kjære lesere. Nok et nummer fullstappet med MC-glede. Er du ikke abonnent, bør du vurdere å bli det. For kun 499,- får du ti nummer rett hjem i postkassen. Gå til "Bli abonnent" under "Abonnent" i menyen. I nummer to har vi artikler som:

[Video mangler etter import...]

Kyrre Hagen har testet Triumphs nye Scrambler 1200. En tøff Scrambler som du ifølge Kyrre ikke skal bli overrasket om kjører forbi deg på grusveien i sommer.

[Video mangler etter import...]

Vår nye frilanser, Anette Veggeberg, har vært i Spania og testkjørt Yamahas nye YZF-R3. Testen gikk både på vei og bane. Såååå mye mer en forventet, konkluderte Anette.

Vår MotoGP- og racingekspert, Ingvild Bolme, har møtt brødrene Öncü, tvillingene som tross sin unge alder har skaffet seg et navn innen racing. Hun har møtt hele familien, og ekstra stas er det at moren er norsk. Her får du stifte nærmer bekjentskap med brødrene.

KTM appellerer til yngre førere, også dem som er begrenset til 125 cc. Jon Asgeir Lystad har testet 125 Duke. Den er rett og slett en stor overraskelse ifølge Jon Asgeir.

Vi har også snakket med Desmodromene-Vest. En god gjeng hvor fellesnevneren er et lidenskaplig forhold til Ducati. Er du bitt av den samme basillen, bør du sjekke ut Desmodromene. Denne gjengen arrangerer både det ene og det andre, fra banedager til søndagsturer – og mye annet spennende.

Team HH (Tore Huseby og Kyrre Hagen) gjorde en skikkelig Norgestur i fjor sommer. Husker du været? Det ble en fantastisk opplevelse, noe bildene bekrefter. Her kommer første del av to om denne fabelaktige reisen.

Gunnar Lundal elsker å kjøre motorsykkel i USA. Og det gjerne på veier som de færreste bruker. Noen ganger er han helt alene. Her kan de lese om en tur i Nevada, Utah, Arizona og New Mexico.

I serien "De skapte MC-histore" har vi denne gangen kommet frem til Kel Carruthers, racer, tuner og legendarisk teamsjef.

Dette er noen av sakene, og det er faktisk ganske mye mer...

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse