Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 10-20 i salg nå!

Årets siste nummer av MC-avisa er på vei ut til folket, og her er det massevis av spennende MC-stoff. Nå når MC-sesongen går mot en avslutning for mange av oss

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Årets siste nummer av MC-avisa er på vei ut til folket, og her er det massevis av spennende MC-stoff. Nå når MC-sesongen går mot en avslutning for mange av oss, er det godt å kunne forlenge den litt med lesestoff. I dette nummeret finner du blant annet:

Kyrre Hagen har vært skadefri noen dager og har benyttet anledningen til å kjøre KTM 390 Adventure. Headingen er «Tøffest i den minste Adventure-klassen», og i tillegg har den mange andre gode kvaliteter, konstaterer testføreren.

R 18 er BMWs nye cruiser, og boksermotoren er på hele 1800 cc. Tore Huseby fikk kose seg med cruiseren i flott høstvær, og opplevelsen var riktig så trivelig. Med denne bobberlignende cruiseren brekker BMW seg vei inn på Harley-Davidson territorier.

Rundt om i Norges land finnes det mange som tilbringer mye tid i garasjen og restaurerer gamle motorsykler. Redaktør Oddbjørn Myklebust har vært hos Ove og Otto Helland på Ålgård som setter i stand gamle Harleyer, et tidkrevende arbeid når alle deler helst skal være originale.

Bård Vikestad er ny leder i NMCU-sekritariatet. MC-avisas Jarl Hole har tatt en prat med Bård for å høre hans tanker om tiltredelsen i ny jobb.

Norsk MC-Forhandlersforening (NMCF) er gjerne ukjent for mange, men gjør en viktig jobb for motorsyklisten. Ole Andreas Isdahl har snakket med Olaf Olstad som representerer NMCF for å få bli bedre kjent med hva deres agenda er.

Ingvild Bolme har laget en sak om MotoGP-føreren Franco Morbidelli som har prestert bra for teamet Petronas i senere tid. Spennende er det også at for neste år får Franco ny team-kamerat, ingen ringere enn selveste «The Goat» Valentino Rossi.

Rolf Marthinsen har gjort en sammenligningstest av BMW RS og RT. Selv om de har samme motor skulle man tro at de er ganske like, men det er de ikke. Rolf W. Marthinsen forteller hvorfor.

Retrosykler er fortsatt i skuddet, og da med Triumph i særstilling. MC-avisas nettredaktør, Anders Eidevik, fikk seg en helg sammen med Bonneville T100 Bud Ekins special edition. Anders konkluderer med at dette er en motorsykkel som du rett og slett blir i godt humør av å kjøre.

Morten Risberg fant et gammelt kart om en vei gjennom Finnskogen. Den nyinnkjøpte Scrambleren ble reisekamerat, og sammen fikk de en flott opplevelse. Som Morten selv sier det, et kortreist og nostalgisk dagseventyr.

Annonse
Annonse