ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 10-19 er i salg nå!

Årets siste ordinære nummer (Katalogen/nr. 1-20 kommer ut i desember) er fullstappet med spennende MC-stoff.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Selv om høst og snart vinter er over oss, holder vi fortsatt koken. Årets siste ordinære nummer (Katalogen/nr. 1-20 kommer ut i desember) er fullstappet med spennende MC-stoff. MC-avisa var til stede både på Touringtreffet og Straand-treffet, og du finner artikler fra begge arrangementene i bladet. MC-avisa er til stede der motorsyklister møtes, fortrinnsvis de norske. Selvfølgelig har vi også testet sykler.

Her er noe av det du finner i nr. 10:

Vår frilanser Kyrre Hagen fikk seg en godtur med BMW R 1250 RT, en flott touringmaskin som tåler mange mil og byr på de beste touringopplevelser.

[Video mangler etter import...]

Redaktør Oddbjørn Myklebust dro helt til vestsiden av USA, til San Diego, for å testkjøre Harley-Davidson Low Rider S. Denne modellen er bygget rundt det som kalles California-stilen med en stor motor som røsker i både hjerte og sjel.

Husqvarnas pilserie har slått an, og i dette nummeret har Erling Kristiansen laget en reportasje om familiens nyervervelse, en Svartpilen 701 Style. En lett og ekstremt kjørevillig ensylinder som byr på tonnevis av image.

MotoPG interesserer mange, og MC-avisas spesialist Ingvild Bolme har møtt Honda LCR team og gjort et eksklusivt intervju med begge førerne.

MC-avisas nettredaktør Anders Eidevik har tatt seg en svingom på Yamaha Tracer 700 og kan bare konkludere med at det er forståelig at mange faller for denne rimelige mellomklassemodellen.

Touringtreffet ble avholdt på Beitostølen 30.08 til 01.09. Her var en rekke av MC-avisas bedragsytere til stede, og artikkelen er ført i pennen av Jarl Hole. Touringtreffet ble arrangert for fjerde år på rad på Beitostølen, og det er Speed Motorcenter AS som står som arrangør.

Straand-treffet samlet tilsammen ca. 1500 besøkende i vakre Vrådal. Programmet var mangfoldig, men 80 demosykler fra de fleste merker til testkjøring var nok rosinen i pølsa. Samtidig skal det nevnes at det hele var glimrende organisert og at været definitivt var på arrangørenes side.

Distinguished Gentleman´s Ride er et verdensommspennende arrangement som kombinerer motorsykkelkjøring og innsamling til arbeid mot kreft og selvmord blant menn. Peter Ozsvat Carlsson deltok på arrangementet i Oslo.

Møt vinneren av årets Touringkonkurranse, Gottfried Giske. Artikkelen har fått tittelen "The winner takes it all". Hvorfor kan du lese om i bladet.

Kyrre Hagen trives på grus og lange etapper. I sommer kjørte han sammen med venner deler av Trans Euro Trial. En naturopplevelse av dimensjoner, et eventyr han absolutt anbefaler. Kyrre og gjengen med det fasjonable navnet "Ivar Bentzen Offroad Team" kjørte nærmere 2.000 km.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse