ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 1-2019 i salg nå

Nå er endelig nr. 1-2019 av MC-avisa her, et heftig dobbelnummer med Norsk Motorsykkelkatalog 2019. 148 sider pur og ekte MC-glede. MC-avisa byr som vanlig på interessante saker, og i MC-katalogdelen får du den totale oversiktet over alle nye motorsykler som selges over disk i 2019! Vi har vært på Eicma, MC-messen i Milano og sett nyhetene for 2019. Det er mye spennende og de fleste nyheter finner du bilde og omtale om her. (Katalogdelen omtaler selvsagt alle nyhetene.) Vår freelancer Jarl Hole

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nå er endelig nr. 1-2019 av MC-avisa her, et heftig dobbelnummer med Norsk Motorsykkelkatalog 2019. 148 sider pur og ekte MC-glede. MC-avisa byr som vanlig på interessante saker, og i MC-katalogdelen får du den totale oversiktet over alle nye motorsykler som selges over disk i 2019!

Vi har vært på Eicma, MC-messen i Milano og sett nyhetene for 2019. Det er mye spennende og de fleste nyheter finner du bilde og omtale om her. (Katalogdelen omtaler selvsagt alle nyhetene.)

Vår freelancer Jarl Hole var på Oslo Motorshow og har laget en reportasje derfra.

Kyrre Hagen har tester 2018 utgaven at Kawasakis fartsfantom H2 SX. Kyrre merket fort de enorme kreftene som bor i denne maskinen og framhjulet letter mer en gjerne.

I "Jeg og min MC" møter vi Catrine Pedersen som tok MC-lappen i fjor. Sykkelen hun ville ha var Kawaski Z900RS.

Vår tidligere redaktør Victor Øvregaard har laget en artikkel om kjølesystemer, fordeler og ulemper. Tidligere var det luftkjøling som ble brukt, men nå er det væskekjøling som gjelder på de fleste syklene.

Møt Ulviken Motorsenter som hadde tenkt å selge fem MCer i året, men har nå på tre år solgt nesten 70.

Vår freelancer Ingvild Bolme gir oss en fersk MotoGP-rapport fra Valencia hvor det faktisk ble en norsk sensajon. Can Öncü er halvt norsk og halvt tyrkisk, og et navn en skal merke seg. Vi kan komme til å høre mye om han i årene som kommer.

Kyrre Hagen er glad i å reise på tur. Denne gangen har reist på alpetur med Asker MC, eller som han selv har kalt artikkelen: På tur med "fiffen" i Alpene.

I "De skapte MC-historie" møter vi Carl Fogarty. Han blir sett på som den største av de første superbikeførerne. Fogarty er en levende legende.

Norsk MC-katalog gir deg alle nyhetene for 2019. Et must for den MC-interesserte og spesielt for deg som skal kjøpe ny MC til våren!

God lesning!

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 499,- for 10 nr. Du kan også kjøpe MC-avisa i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse