Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-avisa nr. 1-20/Norsk MC-katalog 2020 er i salg nå!

Nå er nr. 1-20 av MC-avisa og Norsk Motorsykkel Katalog 2020 på vei ut til abonnenter og kiosker! Skal du bare kjøpe ett MC-blad for 2020, er det dette du skal ha. Som vanlig har vi slått MC-avisa nr. 1 sammen med Norsk MC-katalog som omfatter motorsyklene som blir solgt i Norge i 2020. Her får du en liten presentasjon av hver modell med litt fakta og pris. Et "must" for deg som har tenkt å kjøpe ny MC i 2020. Katalogen er i seg selv verdt pengene, men i tillegg får du MC-avisa nr 1-20, og her e

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå er nr. 1-20 av MC-avisa og Norsk Motorsykkel Katalog 2020 på vei ut til abonnenter og kiosker!

Skal du bare kjøpe ett MC-blad for 2020, er det dette du skal ha. Som vanlig har vi slått MC-avisa nr. 1 sammen med Norsk MC-katalog som omfatter motorsyklene som blir solgt i Norge i 2020. Her får du en liten presentasjon av hver modell med litt fakta og pris. Et "must" for deg som har tenkt å kjøpe ny MC i 2020. Katalogen er i seg selv verdt pengene, men i tillegg får du MC-avisa nr 1-20, og her er noen smakebiter:

Vår journalist Kyrre Hagen har vært i Spania og kjørt den nye Honda Africa Twin. Testkjøringen gikk over to dager på all slags underlag. En slik omstendelig test gir førerne et godt helhetsgrunnlag til å gi en grundig rapport, og den får du servert her.

Triumph er i vinden om dagen og inviterte til testkjøring av nye Street Triple RS. Vår frilanser Andre Stepanoski tok utfordringen og reiste til Cartagena hvor kjøringen fant sted både på bane og landevei. Dette er visst heftige greier...

EICMA, MC-messen i Milao, ble som vanlig arrangert i begynnelsen av november. Dette har utviklet seg til å bli Europas viktigste MC-messe, og det er her nærmest alt av nyheter blir presentert. MC-avisa dro ned med en delegasjon, og de første 20 sidene er stappfullt med nyheter som ble presentert i blitsregn til lovord fra stolte produsenter.

Husker du framsiden på MC-katalogen 2019? Hovedmotivet var KTMs 790 Adventure R. Rolf W. Marthinsen kjøpte seg en, og i dette bladet får du en langtidstest på hvordan det første året med en av fjordårets største nyheter har vært.

Trafikksikkerhet er viktig, og vår journalist Jarl Hole har gjort et meget interessant intervju med Petter Wigum. Petter er motorsyklist og jobber som universitetslektor ved Nord universitetet. I tillegg forsker han på trafikksikkerhet.

Boss Hoss er definitivt noe for seg selv og i en helt egen klasse. Motorsykkel med V8 motor vil aldri bli allemannseie. Samtidig er det gøy at det faktisk er noen som har det. MC-avisa ble bedt på prøvekjøring, og Ole-Andreas Isdahl tok imot oppdraget med stor entusiasme. Her kan du lese om hans møte med en motorsykkel på 6,2 liter.

"Kjerringa i virvelstrømmen" er tittelen på en artikkel om Anette Sundsbak som dro på MC-touring til Færøyene på en Yamaha R1. Ikke akkurat en touringsykkel, sier du? Nei, men med kreativ oppakning og svært imøtekommende færøyinger er det mye som går. Mens andre ting går ikke fullt så bra...

Klikk her for å lese et protrettintervju med Anette Sundsbak der hun forteller om sitt store MC-engasjement.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

MC-avisa nr. 1-20/Norsk MC-katalog 2020 kan også bestilles på våre nettsider.
Klikk her for å gå til bestillingen.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse