Annonse
Annonse
MC-avisa

MC-avisa med ny Youtube-serie!

Denne våren presenterer MC-avisa serien «Veien til MC-lappen» på Youtube og våre sosiale medier-kanaler. Serien skal følge Aaron og Ingrid på deres reise mot å få bestått førerprøve. Aaron skal ta klasse A1 mens Ingrid skal ta klasse A.

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2022 kl 14:35

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

Foto: Lars Rune Høgemark.

Sitat Ingrid fra første episode: «I denne serien ønsker vi å ta dere med på vår reise mot MC-lappen. Det blir oppturer og nedturer, men vi satser på at det blir lærerikt og gøy, og at dere får et godt inntrykk av hva som skal til for å klare å «naile» MC-lappen.»

Det er mange spørsmål rundt det å ta MC-lappen, spesielt hvis du ikke har noen i din nærmeste krets som allerede har tatt lappen for ikke altfor lenge siden. Hvis din far tok lappen i ’79, så har det kommet mange nye spilleregler på banen siden den gang. Vi ønsker derfor å belyse og svare på de ulike problemstillingene som man møter på når man skal ta MC-lappen. Hvilken del av MC-opplæringen er obligatorisk? Hvordan øve til teoriprøven? Hvilken bekledning må jeg ha? Hva bør jeg tenke på når jeg skal kjøpe min første MC?

Disse spørsmålene er hva de første episodene bygges opp på. Når våren titter enda mer frem og kjøretimene har startet (rundt påsketiden), skal vi også vise kjøreopplæringen for både A1 og A. Vi ønsker å gi seerne våre et detaljert og oversiktlig innblikk i hva som kreves for å få MC-lappen i boks.

Første episode der vi blir bedre kjent med Aaron og Ingrid, er allerede ute på MC-avisa sin Youtube-kanal:

[Video mangler etter import...]

Nøkkelord

Annonse
Annonse