ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

MC-avisa 1-21/Norsk MC-katalog 2021 – en fantastisk julepresang – i salg nå!

Sørg for å få med deg alt! Selv om vi ikke har bikket 2021 enda, har vi allerede klart årets første nummer. Tradisjon tro er dette en sammenslåing av MC-avisa og Norsk MC-katalog.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

I dette spesialnummeret byr vi på 148 sider ren MC-glede! Her finner du mye spennende motorsykkelstoff, i tillegg får du nyheter og oversikten over modellutvalget for 2021. Mangler du julepresang til en MC-interessert kompis? Trenger vi si mer?

I MC-avisa 1-21/Norsk MC-katalog 2021 finner du blant annet:

BMWs legendariske GS feier 40 år. Vår mann Kyrre Hagen har testet 2021-utgaven av denne høyst levende legenden. «Team HH»-kompis Tore Huseby vet det meste om GS-ens historie, og den får du også presentert.

En av MC-avisas faste bidragsytere Tor Henry Omland er fornøyd eier av en Triumph Street Triple 765. Han har laget en artikkel om livet sammen med Street Triple og dens bruksområder, og ifølge Tor Henry trives den også godt på bane.

Husker du CBX, rekkesekseren til Honda? I 1978 da den første gang ble presentert, slo den ned som en bombe. Stor og massiv motor med seks forgassere. CBX har fortsatt sin fanskare over hele verden også i Norge. MC-avisas Jarl Hole har snakket med CBX Norway, et spesialverksted for denne gromme modellen.

Håkon Thorstensen er et velkjent navn for mange av MC-avisas lesere. Håkon har bidratt med mange artikler opp gjennom årene. Garasjen til Håkon er et Italiensk eventyr. Redaktør Oddbjørn Myklebust besøkte Håkon i garasjen og ble blendet av en samling ekstremt flotte italienske motorsykler.

Victor Øvergaard, MC-avisas tidligere redaktør har laget en touringartikkel med tittel: «På vei til Ulabrands rike». Her dukker både Peter Fonda og Mickey Rourke opp? Hvorfor, ja det kan du lese selv.

MC-katalogen 2021 gir deg en fantastisk oversikt over «alle» motorsykler som blir tilgengelig hos norske forhandlere i 2021. Når vi skriver «alle» i hermetegn, er det fordi det trolig vil komme noen nyheter etter vi har laget denne katalogen, og disse vil du finne på våre nettsider. Går du med tanker om å kjøpe ny MC, Lett MC, moped eller scooter i 2021? Da er dette et fantastisk verktøy slik at du kan få hele oversikten med priser. I tillegg er det en fantastisk julegave. Enten til deg selv eller en MC-kompis.

Klikk her for å gå til bestilling av Norsk MC-katalog 2021!

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk.

Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse